Fantastikkurgu'nun en özgün, en güzel yazılmış, en en en.. en iyi evrenine hoş geldiniz. sizi birinci ağızdan bir anlatım, insanların hakir görüldüğü bir evrende bir insanın hayatta kalma mücadelesi ve on kitaplık mükemmel bir macera karşılayacak..
jhereg
yendi
teckla
taltos
phoenix
athyra
orca
ejderha
issola
dzur
çevrimin en büyük lordlaının aile ismi ile çıkan bu seriye en azından göz atın; çok fazla şey kazanırsınız.
bir vlad taltos macerasi
http://en.wikipedia.org/wiki/Vlad_Taltos
türkiyede pek bilinmeyen bu seri ile ilgili ayrıntılı bilgi wiki de..
türkiyede pek bilinmeyen bu seri ile ilgili ayrıntılı bilgi wiki de..
-
Archangel_Tyrael
- Kullanıcı

Biraz geri planda kalmış bir seridir ve bu forumda bana tavsiye eden bir arkadaş olmuştu. Aldım okudum ve anında kalan kitapları topladım
Fantastik bir dünyada bir kiralık katilin öyküsü anlatılıyor ve kahramanımız kesinlikle süper güçlere vakıf bir eleman değil. Yani, klasik fantastik edebiyat konusu olan, içinde büyük potansiyel barındıran genç ve isimsiz bir yeteneğin gelişip en kötüyü yenmesini anlatan bir hikaye değil.
Değişik tat arayanlara...
Fantastik bir dünyada bir kiralık katilin öyküsü anlatılıyor ve kahramanımız kesinlikle süper güçlere vakıf bir eleman değil. Yani, klasik fantastik edebiyat konusu olan, içinde büyük potansiyel barındıran genç ve isimsiz bir yeteneğin gelişip en kötüyü yenmesini anlatan bir hikaye değil.
Değişik tat arayanlara...