Saygı değer yönetici arkadaşlarım;
Sitemizde şiirle ilgilenen pek çok kullanıcı olduğunu düşünüyorum. Fakat dikkat edildi mi hiç bilmiyorum, sitede şiirle ilgili bir forum başlığı yok. Çalgı, Parşömen, Sahne forumunda açılmış bir 'Bard Birliği' başlığı haricinde [ki bu tam olarak bir şiir başlığı değildir. Daha çok Ozanlıkla ilgili bir başlıktır. Aslında Çalgı, Parşömen, Sahne'nin içinde olduğu için buraya daha çok şarkı sözü içerikli mesajlar atılması gerekir ama bu zamanla şiir paylaşımıyla ilgili bir başlığa dönüşmüştür. Neyse, nerde kalmıştım.] şiirlerini paylaşmak isteyen, Ocakbaşı Hikayelerine yazmak zorundadır. Fakat bu başlığın açıklamasında bile 'Baştan aşağı size özgü hikayelerinizi paylaşmanız için' gibi bir ibare yer almaktadır.
O yüzden sizlere sormak isterim. Uzun zamandır Ocakbaşında şiirlerimi paylaşmama rağmen yine de bu sorunun sorulması gerekir. Sitede şiir paylaşmak isteyen bir arkadaşımız hangi alt forumda başlığı açmalı? şiirler için ayrı bir alt forum açılmalı mı? Ocakbaşı Hikayelerinin ismi ve altında ki ibare değiştirilmeli mi? Yoksa herşey yolunda, sitede şiirle ilgilenen pek kimse yok zaten mi? (:
Saygılarımla efendiler.
şiire Destek
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

şiire Destek
Been there. Seen that. Got the scars.
Re: şiire Destek
Konunun biraz geliştirilerek sarayda tartışılması uygun sanırım.
şu anda şiirleri paylaşma şekli konusunda bir sıkıntı yok. Böyle bir bölümün açılması sözkonusu olursa taşınacaktır zaten.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederiz.
şu anda şiirleri paylaşma şekli konusunda bir sıkıntı yok. Böyle bir bölümün açılması sözkonusu olursa taşınacaktır zaten.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederiz.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.