zindanlar ve ejderhalar karakterleri
- The_Ercan_X
- Kullanıcı

zindanlar ve ejderhalar karakterleri
zindanlar ve ejderhalar oyun kutusunu arkadaştan aldım.. kutunun içinden oyuna hemen başlamak için karakterler çıkması gerekiomuş ama malesef yok... benimde karakter hazırlamak için gerekli bilgim yok acaba bu oyunda kullanabileceğim hazır karakterler ve özelliklerini koyabilirmisiniz acaba...tşk..
Sen boş ver oradaki hazır karakterleri filan hazır karakteri kimse sevmez zaten. Sizde kesin oyunu bilen birileri vardı ki sen kalkıp kutuyu alıp oynamaya karar vermişindir, onlardan yardım iste 10 dakikada daha iyi karakter yaratırsınız.
Olmadı ise...
Plan B:
O ilk başlangıc setinde oyunda karakter yaratma için temel bilgilerde vardır herhalde. Ondan bir bak bence. Hem bu sayede oyunun sistematiği hakkında da bilgin olur.
Olmadı ise...
Plan C:
Sitede karakter yaratma hakkında bilgi veren başlıklar vardı onlardan oku derim 1 saatini verirsin ama 8 saat daha eğlenceli geçirirsin. 8 saat çünkü yeni başlamışsan yetenek fışkıran bir oynatıcınız yok ise daha uzun oyun olmasını beklemek pek mümkün değil.
Olmadı ise...
Plan B:
O ilk başlangıc setinde oyunda karakter yaratma için temel bilgilerde vardır herhalde. Ondan bir bak bence. Hem bu sayede oyunun sistematiği hakkında da bilgin olur.
Olmadı ise...
Plan C:
Sitede karakter yaratma hakkında bilgi veren başlıklar vardı onlardan oku derim 1 saatini verirsin ama 8 saat daha eğlenceli geçirirsin. 8 saat çünkü yeni başlamışsan yetenek fışkıran bir oynatıcınız yok ise daha uzun oyun olmasını beklemek pek mümkün değil.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka