Takhisis VS Lloth
Takhisis VS Lloth
Evet arkadaşlar sizce hangisi daha güçlü?
ben anayis darkseeker her ne kadar kendimi drow-bane olarak ilan etmiş olsam ..tanrım shevarash kendini sadece drow ları yok etmeye adamış olsada ( ki bu imza kısmında çok barizdir)...
takhisis kesinlikle çok daha güçlüdür... çünkü takhisis grater goddess dır.. loth lesser... ayrıca bence her zaman dl nin tanrıları fr ye göre daha güçlü olurlar..
çünkü dl nin tanrıları kosun özünden oluşmuş tamamen tanrılık kökeninden gelmişlerdir... sizinde bildiğiniz gibi fr de tanrılar normal mortal durumlarından tanrılık mertebesine yükselmişlerdir....
takhisis kesinlikle çok daha güçlüdür... çünkü takhisis grater goddess dır.. loth lesser... ayrıca bence her zaman dl nin tanrıları fr ye göre daha güçlü olurlar..
çünkü dl nin tanrıları kosun özünden oluşmuş tamamen tanrılık kökeninden gelmişlerdir... sizinde bildiğiniz gibi fr de tanrılar normal mortal durumlarından tanrılık mertebesine yükselmişlerdir....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
ha evet.. ırk a bakarsan drowlar bence chotic olamasalar.. faerun üstündeki en kuvvetli imparatorluğu kurablirlerdi...
ama tanrılar bazında ...takhisis çok daha kuvvetli bence....hatta fr deki grater godların çoğundan bile çok daha güçlü....
ama tanrılar bazında ...takhisis çok daha kuvvetli bence....hatta fr deki grater godların çoğundan bile çok daha güçlü....
"ııııı...şşşeeyeyyyyy... dragon mu... loth da kimmiş der lady baenre... ben yavaş yavaş ....kaçıyorummm....."
haklısın warlord.. olaya bu açıdan bakmamaıştım... o zaman takhisis çok güçlü*2 demek gerekiyor...
haklısın warlord.. olaya bu açıdan bakmamaıştım... o zaman takhisis çok güçlü*2 demek gerekiyor...
Arkadaşlar Takhisis i çok bilmiyorum aşırı cahilim galiba. Ama fr hayranı olarak Lloth dedim. Ama bana Beanre Llothu o kadar çabuk terketmez gibi geliyor bilmiyorum siz ne diyorsunuz. Lesser god da olsa o kadar da güçsüz değil Lloth gerekirse Yochlol ları kara elflere yardım için yollayabilir ki Yochlolların gücü de hiç fena değildi yanlış hatırlamıyorsam.
- fistandantilus
- Kullanıcı