Bir Günlük! [Yorum Başlığı]
Bir Günlük! [Yorum Başlığı]
Evet, basit bir çalışma olacak gibi duruyor.Olsun, ben biraz da aa, vaktiyle ne çekmişim demek için açtım başlığı.Yorumlarınızı eksik etmemeniz dileğiyle.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Kardeş sonunda senin de bir şiir defterinin olmasına sevindim....
Deftere arada biz de şiir yazabilir miyiz diye sorayım.. : ) )
Bu arada senin yaşlarında düştüğüm bir hatayı hatırlatmak istedim sana.... Belki sen zaten düşmeyeceksin.. Ancak yine de... Bunu belki de benim gereksiz bir endişem olarak gör...
Senin yaşlarında her gün yazma niyeti ile başladığım yazılara devam edemediğim günler hevesim kırılırdı. Ancak bazı günler de gerçekten kalemi alıp da yazmak işkence gibi gelirdi. O nedenle böyle yazıları ya da defterleri çok çabuk bırakırdım. En başta kendime verdiğim sözü tutamadığım için. Böyle bir hataya düşme... : ) Başka bir değişle her gün yazmayı bir zorunluluk gibi görme...
Ancak elbette şiirle başlayan ya da biten bir gün güzel bir gündür...
Nice şiirlerini okumak dileği ile..
Deftere arada biz de şiir yazabilir miyiz diye sorayım.. : ) )
Bu arada senin yaşlarında düştüğüm bir hatayı hatırlatmak istedim sana.... Belki sen zaten düşmeyeceksin.. Ancak yine de... Bunu belki de benim gereksiz bir endişem olarak gör...
Senin yaşlarında her gün yazma niyeti ile başladığım yazılara devam edemediğim günler hevesim kırılırdı. Ancak bazı günler de gerçekten kalemi alıp da yazmak işkence gibi gelirdi. O nedenle böyle yazıları ya da defterleri çok çabuk bırakırdım. En başta kendime verdiğim sözü tutamadığım için. Böyle bir hataya düşme... : ) Başka bir değişle her gün yazmayı bir zorunluluk gibi görme...
Ancak elbette şiirle başlayan ya da biten bir gün güzel bir gündür...
Nice şiirlerini okumak dileği ile..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Ã?ncelikle elbette deftere yazabilirsin, ancak mazur görmeni isterim ki bir sonraki almanak vb. etkinlikte yalnızca benim yazılarımın olmasını talep ediyorum.Sonuçta bu şiirleri bir gün gerçek sahiplerine (!) toptan vereceğim.
Ayrıca ben sanırım her gün yazacağım, ancak doğrudan bu siteye geçirmeyeceğim.Yani Bir şiir atacağım ayın 28'inde, ayın 22'sindeki şiirim olacak, o gün siteye herhangi bir sebepten dolayı geçirmemiş olabilir.Mesela köydeyken falan, zaten oradayken de yazıyorum, ancak siteye geçiremiyorum.Yani her günü tahminen yazacağım, ama o gün siteye geçiremeyebilirim.
Ayrıca ben sanırım her gün yazacağım, ancak doğrudan bu siteye geçirmeyeceğim.Yani Bir şiir atacağım ayın 28'inde, ayın 22'sindeki şiirim olacak, o gün siteye herhangi bir sebepten dolayı geçirmemiş olabilir.Mesela köydeyken falan, zaten oradayken de yazıyorum, ancak siteye geçiremiyorum.Yani her günü tahminen yazacağım, ama o gün siteye geçiremeyebilirim.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Bir sonraki almanağı benim hazırlayıp hazırlamayacağım belli değil.. Aslında haziran ayından sonra nerede olacağım ne yapacağım nasıl bir insan olacağım da belli değil. Gerçi doktora başvurularım kabul edilmezse büyük ihtimalle askere gideceğim önce... Çok beklenmedik bir şey olmazsa... Ancak sonrası. . .
O nedenle sen gelecek sene aralık ayındaki ocakbaşı moderatörüne bu konuyu yine hatırlatırsın...
O nedenle sen gelecek sene aralık ayındaki ocakbaşı moderatörüne bu konuyu yine hatırlatırsın...
HARBE GİDEN
Eveet, uzun bir aradan sonra yeniden yazdım, açıkçası yazmak istemiyordum, ne yazık ki yine yazdım.Yazmak zorundaydım 
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Edmond demissinki "uzun zamandır yazmıyordum aslında yazmayacaktım".Bence hergün veya belirli aralıklarla kendini sartlayıp yazmandansa icinden geldigi an yazıp siteye koyman cok daha iyi bir sey.Bence bu sekilde yazmaya devam etmelisin.Ne zaman ilham gelirse ne zaman duyguların acıga vurursa yaz.Dogrusu da bu olur zaten.Oldukca basarılı calısmaların tebrik ederim... 
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Açıkçası bütün şiirlerim içimden geldiği için yazılıyor, bu da öyle, bundan öncekiler de.Ancak ne var ki, içimden gelen şeyler, neredeyse hep hüzün oluyor, bu yüzden şiir yazarken hep canım acıyor desem yeridir.Yani şiir yazmam iyiye alamet değil 
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Alenthas, söylemesi ne kadar kolay değil mi
Onsuz bir anımı geçiremezken, uyurken bile onunlayken, oyun oynarken bile, Alt-Tab yapıp onun resmine bakmak zorundayken söylemesi o kadar kolay olmuyor 
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Alenthas en nefret ettiğim olay, YA BENİMSİN YA TOPRAğIN ULEYYNNN.Bir türk aşığı asla ve asla böyle bir olaya tabii olmaz, olamaz.Ã?ünkü Türk aşık olunca, sevdiği ona coşuk bir şey yapmadıkça, fiske dahi vuramaz
Mesela ben Maraş'ta iki tane aile gördüm dayak sorunu olan, birisi İstanbul'dan gelen bir aile idi.Diğerinde ise adam manyaktı
Yani türk erkeği karısı onu aldatmadıkça kolay kolay kıymaz karısına.Ha tabi karısı onu aldatırsa çeker vurur o ayrı mesele 
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Evet Edmond sanırım gerçekten aşık. Baya kuvvetli hem de. Böyle kimseler genelde aşık olacak kimse olmasa bile orada aşıktırlar.
Ne mutlu ki böyle bir duruma gerek yok gibi görünüyor aşkını dökebileceği somut bir kimse bulabildiği için oldukça şanslı görüyorum. WeS_DeX gibi, özenmemek elde değil. =)
Ne mutlu ki böyle bir duruma gerek yok gibi görünüyor aşkını dökebileceği somut bir kimse bulabildiği için oldukça şanslı görüyorum. WeS_DeX gibi, özenmemek elde değil. =)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
Aşık iken ayrılık duygusundan daha feci bir duygu olduğunu farkettim, ayrılığın bile bir tatlılığı olabiliyor, ancak kıskançlık duygusu gerçekten hepsinden betermiş, bunu farkettim bugün, ancak içimden yazmak gelmedi
Ne acı bir duygu o ya.Aşkın bütün tatlılığını alıp götüren, ayrılığın bile güzelliğini unutturan fazlasıyla sinir bir duygu.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury