david eddings
david eddings
uzun zamandır david eddings okuyorum belgariad ve malloryon serilerini okuyorum gerçi malloryonun son kitabı hala çıkmadı ama bekliyorum.. ben bu kitapların korsanlarını alıp bir arkadaşıma hediye etmek istiyorum yani korsanlarını bulamadım. orjinal almaya kalksam bana pahallıya patlıycak nerden bulabilirm bilen varmı.. tabii kitaplar hakkında konuşmak isteyen varsa her türlü konuyada açığım
acemiye yardım edin ki tanrılar sizi ödüllendirsin
yaa aslına bakarsan bu kitapların orjinalleri bende var bu bakımdan ben bu kitabın yazar ve çevirmenlerine yeterince yardımı yapıyorum diye düşündüm. bu kitapları okutyacak olanda zaten çok okur bir insan değil bende başlatmaya çalışıyorum gün gelirde çabalarım boş çıkarsa boşu boşuna cabime zarar vermiyim dedim..
kandimi haklı görmüyorum ama bazı geçerli sebeplerim var
kandimi haklı görmüyorum ama bazı geçerli sebeplerim var
tamam maddi durumu kasabilir bazen
ama korsan kitap satın almak yasadışı bir iş ve haksızlık
düşünsene sen bir kitap yazmışsın ve bundan emeğinin karşılığı olarak bir şeyler kazanmayı bekliyorsun
birisi de çıkıp onun korsanını yapıyor ve başka birisi de alıyor
bence hakkın yenmiş olru
bu arada seni suçlamak için söylememiştim
sadece fikrimi belirttim
ve bir şey hatırlatmak istedim
ama korsan kitap satın almak yasadışı bir iş ve haksızlık
düşünsene sen bir kitap yazmışsın ve bundan emeğinin karşılığı olarak bir şeyler kazanmayı bekliyorsun
birisi de çıkıp onun korsanını yapıyor ve başka birisi de alıyor
bence hakkın yenmiş olru
bu arada seni suçlamak için söylememiştim
sadece fikrimi belirttim
ve bir şey hatırlatmak istedim
- fistandantilus
- Kullanıcı

arkadaşlar bu arada eddings okumanızı şiddetle tavsiye ederim yani elenyum üçlemesi arkasından tamuli süper gitti birde ardından beldarath çoşturdu ya ama sanki o beşleme garion un ergenliğilyle uğraşılmış gibi geldi ama diğer serilerde savaş taktik ve psikolojisi iyi oturtulmuş ve tasvirler etkileyiciydi fakat savaş başlangıcı monotonlaşıodu bir süre sonra
"ve saldırı şu gün geldi" gibilerinden
"ve saldırı şu gün geldi" gibilerinden
karanlıklar içinde kaybolurum...The chaos can begin
valla o dediklerinden bişey anlamasamda
kitapların baya iyi olduğu sonucunu çıkardım ben ve kesin almak istiyorum bu arada pyros bende korsana kesinlikle karşıyım ama valla ben bu sitede forumları okumaya
devam edersem maddi durumum epey sarsılacak çünkü bu kitapları saymazsak daha almayı planladığım 7 tane kitap var artık napıcağımı biliyorum zorlansak da alıcaz orjinal kitapları napalım ama olsun

devam edersem maddi durumum epey sarsılacak çünkü bu kitapları saymazsak daha almayı planladığım 7 tane kitap var artık napıcağımı biliyorum zorlansak da alıcaz orjinal kitapları napalım ama olsun
- fistandantilus
- Kullanıcı

korsanı kaça satıyolar?
ben istediğim kiytabın orjinalini max 12 milyona (ki 9a aldıım da var) alabiliyorum
tabi birkaç roman var 16-20 milyon onlar istisna..
bu arada bence belgariad+malloreon, tamuli yide elenium u da gömer
ikisinin de ilk kitaplarını tamamlayamadım
ben istediğim kiytabın orjinalini max 12 milyona (ki 9a aldıım da var) alabiliyorum
tabi birkaç roman var 16-20 milyon onlar istisna..
bu arada bence belgariad+malloreon, tamuli yide elenium u da gömer
ikisinin de ilk kitaplarını tamamlayamadım
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Beyler bence böyle korsan alımında istisnalar olabilir.Yani arkadaşa hediye alayım diye gerçek kitap alma gereği yok.Özellikle gerçekleri sende mevcutsa.Bende korsana karşıyım ama istisnalar olabilir.Zten kim ne derse desin Türkiye'de kitaplar çok pahalı.
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Ben sadeceyeni bir bağımlı daha katmak için çabalıyordum.. herifi ne yapıp yapıp kitap okumaya alıştırmam lazım ama cebime de yük olmasın istiyom sonra kendi istedm kitapları alamıyom yaa bizim burda bir kitap 16 milyon abi da aldığım gün bitiyo zaten.. Ama korsana bende karşıyım neden dersen ansan bir kitabın parsınıı cebinden evlat acısı gibi koyarak vermezse kitaba değer verip okumuyo.. Bu böyle gitmez okur yazar adama htiyacımız var bizim
acemiye yardım edin ki tanrılar sizi ödüllendirsin
- fistandantilus
- Kullanıcı