6. FRPWORLD HİKAYE YARIşMASI (Sonuçlar ve Yorumlar)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

6. FRPWORLD HİKAYE YARIşMASI (Sonuçlar ve Yorumlar)

Post by Bogus »

Uzun bir değerlendirme sürecinin sonunda bütün jüri üyeleri puanlarını eksiksiz olarak gönderdiler ve sonuçlar belli oldu.

Sizlerle dereceye giren eserlerin puanlarını paylaşacağız. Hikayesinin hangi jüriden kaç puan aldığını öğrenmek isteyenler bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirler.

Bu yarışmaya katılan ve emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim.

EN İYİ ANLATIM

1. Kıyametin Dördüncü Boyutu, Dwaxer, 43 Puan
2. Deus Ex Machina, Grenouille, 42 Puan
3. Kıyametin Melodisi, Rhandgar, 39 Puan
4. Herc-ü Merc, Tempus Rahibi, 32 Puan
5. Anka'nın Külleri, Zuko, 29 Puan

EN İYİ KARAKTER

1. Deus Ex Machina, Grenouille, 43 Puan
2. Kıyametin Dördüncü Boyutu, Dwaxer, 41 Puan
3. Herc-ü Merc, Tempus Rahibi, 38 Puan
4. Anka'nın Külleri, Zuko, 35 Puan
5. Son, Shalafi7777, 29 Puan

EN İYİ KURGU

1. Kıyametin Dördüncü Boyutu, Dwaxer, 44 Puan
2. Deus Ex Machina, Grenouille, 42 Puan
3. Herc-ü Merc, Tempus Rahibi, 36 Puan
4. Kıyamet'in Melodisi, Rhandgar, 33 Puan
5. Sur, Engord, 30 Puan

EN İYİ ORTAM

1. Deus Ex Machina, Grenouille, 41 Puan
2. Kıyametin Dördüncü Boyutu, Dwaxer, 39 Puan
3. Anka'nın Külleri, Zuko, 38 Puan
4. Kıyamet'in Melodisi, Rhandgar, 36 Puan
5. Herc-ü Merc, Tempus Rahibi, 36 Puan

EN İYİ HİKAYE

1. Deus Ex Machina, Grenouille,168 Puan
2. Kıyametin Dördüncü Boyutu, Dwaxer, 167 Puan
3. Herc-ü Merc, Tempus Rahibi, 142 Puan
4. Anka'nın Külleri, Zuko, 130 Puan
5. Kıyamet'in Melodisi, Rhandgar, 121 Puan

Yorumlarınızı aşağıya yapabilirsiniz.
Last edited by Bogus on Tue Sep 02, 2008 2:36 pm, edited 1 time in total.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
TempusRahibi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TempusRahibi »

Selamlar,

Ã?dülleri kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. (Ne tercih ettiklerini söylesinler :P)

FrpWorld'un bir yarışmasında, 5 kişiden 5. olan kişi bendim. şimdi ise 13 kişiden 3. olduğum için mutluyum.

Ã?dül alamadığıma üzülmüyorum falan demiyeceğim. Yine de jürilerin 3. olmamı sağlayan puanlamaları da bir nevi ödül benim için.

Nice yarışmalara, diyelim.

Sevgilerle, saygılarla, kalın sağlıcakla.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Benim favorim Dwaxer idi, yine de tahminimden yanılmadım, ödül aldı :) Yarışmaya katılan bütün arkadaşlar, birinci ve ikinci arkadaşları hele hele :D Tekrar tekrar tebrik ediyorum :)

(Ha önemli olan katılmak mıydı?Değildi)

(Ama bir dahaki sefere :D )
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Katılan herkesi kutlarım... Ã?dül alan arkadaşları da ayrıca tebrik ederim. Nice frpworld kısa öykü yarışmaları görmek dileğiyle. Umuyorum, bir sonrakine bende katılacağım.
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Grenouille arkadaşımızı ve tüm emek harcayan FRPWORLD sakinlerini kutluyorum ben de. Deus Ex Machina benim de en beğendiğim öyküydü. Granül arkadaşımızı tanıyor sayılırım, daha önce de öykülerini okumuştum; yazarlığa doğal bir yeteneği olan genç bir dostumuzdur. Son anda bana 2 puan fark atmış kerata. :mrgreen: :-P Başarılarının devamını diliyorum.

Daha nice FRPWORLD yarışmalarında görüşürüz umarım.

.
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Bu arada dwaxer, sonuçlar açıklandığına göre artık söyleyebilirim; abi o kıyametin dördüncü boyutu cidden mükemmeldi ya ellerine sağlık gülmekten karın kası yaptım :D
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Arkadaslar daha aktif katilmak isterdim yarismaya ama yaz mevsimi izin vermedi... Eh ben artik sanirim yaslaniyorum yavas yavas.. Artik siz yapacaksiniz ben katilcam. : ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Dün toplamları yanlış yazmışım, bugün düzelttim. Ama sıralama aynı.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Eveet, Dwaxer, o ödülleri nereye koyuyorsun merak ediyorum. Sana da hayırlı olsun Grenouille.

Güzel bir yarışmaydı, kalabalıktık hem. Dereceye girmek de bayağı zordu, o yüzden girenleri tebrik ediyorum. Giremeyenler de üzülmesin, biz önümüzdeki yarışmalara bakacağız artık :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Teşekkür ederim arkadaşlar; Lydronk, yok be abartmayalım! :mrgreen: Lugi, beğenmene sevindim. Son zamanlarda -inanın ki- (nedense) yazdığım öykülerin beğenilip beğenilmeyeceğini hiç tahmin edemiyorum. Ama beğenilmiş demek ki aldığım puana bakılırsa, mutlu oldum doğrusu.

Diğer öyküm kaçıncı oldu acaba? :roll: Kimseler de yorum yapmadı? Yarıştık bitti ama okuyanlardan detaylı yorumlar alsaydık. (şurasını beğendim, burası olmamış, vs gibi) :schemes:

.
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Diğer öykün puanlama kurallarına göre ikinci gelen kadar çok puan almadığı için sıralamadan çekildi. Ama eğer farklı bir yazar tarafından gönderilmiş olsaydı 12. olacaktı. Özel mesaj yoluyla sormadığın için buraya yazmakta sakınca görmedim.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

En kalabalık yarışma gibi duruyordu. (Bogus, kaç kişi katıldı yarışmaya?) Ama bu güzel yarışmaya katılamadığıma üzüldüm. Beklediğim ilham yarım geldi, öyküyü tamamlayamadım, o nedenle katılamadım. Bir sonraki yarışmaya katılmayı çok isterim. Bu yarışmaya katılan ve ödüller kazanan bütün arkadaşları tebrik ediyorum.

Bütün öyküleri okumadım ama okuduklarım arasındaki favorim dwaxer'di. Olas karakterin çok orjinaldi, çok hoşuma gitti. Ã?ykünün konusunda kullandığın öğelere çok da yabancı değildim, o nedenle bana çok etkileyici gelmedi. Belki daha ilginç ve kafamızda olmayan şeyler daha etkileyici olabilirdi. Neyse, ikinci olmuşsun tebrikler!

Grenouille'ün öyküsü bana hiç uymadı. Olumsuz bir şey söylemek istemiyorum, birinci olduğun için tebrik ediyorum.

Grenouille, sadece konu dışı bir şeyler sormak istiyordum. Enki'nin neden dört baştanrıdan biri olduğunu ve Utnapiştim'e neden yalancı dediğini anlayamadım. Burası tartışmanın yeri değil dersen eğer, pm atıp beni yanıtlarsan sevinirim.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Özellikle orum yapmamaya çalışıyorum ki benim kime kaç puan verdiğim ve gerilere düşmesine sebep olduğum yada diğer jürilerin kimleri puanlama da aşağı düşürdüğü belli olmasın istiyorum.

Sonra ikilik çıkar, insanlar birbirine kızar ve siteye girmeyi bırkan insanlar yüzünden belki de dünya savaşına kadar varabilir sonu. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Darkgnome öyle şey olmaz, olmamalı. Erovizyon şarkı yarışması mı bu; komşu bana puan verdi vermedi diye yorum yapılsın ayıp! :schemes:

Possessed, beğendiğine sevindim hikâyeyi. :D

Ben asıl parçacık fizikçisi bir arkadaşımız vardı, WizardQ, o nasıl buldu öyküyü onu merak ediyorum, ne de olsa mesleğin içinde kendisi. Ben de gemi filmleri gördüğümde filan (örnek: Speed 2) gülmekten geberiyorum, saçmalıklarla dolu olduğunu farkedebiliyorum çünkü,vs.

.
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Dwaxer senin hikayen hakkında en kısa zamanda yorumlar yapacağım merak etme. :evil:

Bu arada Possessed yarışmaya katılan on beş hikaye vardı. Kişi sayısı olarak bilmiyorum tam.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Post Reply