Korku Öyküleri Yarışması (kitapkokusu-frpworld-

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Korku Öyküleri Yarışması (kitapkokusu-frpworld-

Post by Lugtarias »

Korku Ã?yküleri Yarışması
Kitapkokusu, FrpNet, ve Frpworld Ortak Ã?ykü Yarışması Başlıyor…

Kitapkokusu, FrpNet ve Frpworld sitelerinin ortak çabalarıyla hazırlanan korku öyküleri yarışmasına katılım şartları şöyle:

1. KISIM-şartname
- Yarışmaya son katılım tarihi 15.01.2009’dur.
- Katılımcı yazarlar, yalnızca kendi yazmış oldukları öykülerle katılabilirler.
- Her yazar ancak bir öyküyle yarışmaya katılabilir. Ã?yküler bir yazar tarafından yazılmalıdır.
- Biçimsel olarak öykü niteliği taşıyacak eserlerin daha önce hiçbir yerde yayımlanmamış ve hiçbir ödül almamış olması gerekmektedir.
- Ã?ykülerin korku-gerilim türünde olması zorunludur.
- Ã?yküler en az 1000, en çok 3500 kelime uzunluğunda olabilir.
- Değerlendirmede öykülerin, Türkçe’nin kullanımına uygunluğu ve özgünlüğü dikkate alınacaktır.
- Yarışmaya seçici kurul üyeleri katılamaz.
- Ã?yküler 15 Ocak 2009 günü bitimine kadar yarisma@kitapkokusu.com adresine Word dosyası halinde ekli dosya olarak gönderilmelidir.
- Ã?ykü dosyasında yazarın kimliği ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmamalı, öykü dosyasının başında bir rumuz bulunmalıdır.
-Yazarın kimliğine ait bilgiler (adı, soyadı, adresi, telefon numarası, mail adresi) aynı mail içerisinde başka bir dosyaya yazılı olarak ekte gönderilmelidir.
-Belirtilen süre sonuna kadar gönderilmeyen veya yukarıdaki şartları taşımayan öyküler değerlendirme dışı bırakılacaktır.
- Sonuçlar 31 Ocak 2009 tarihinde açıklanacaktır.
- Birinci, ikinci ve üçüncüden oluşan dereceye girenlere ödül verilecektir. Seçici kurul gerek gördüğü takdirde özel ödül verme hakkına sahiptir.

2. KISIM: Ã?düller ve Seçici Kurul
Ã?düller:
1.lik Ã?dülleri:
-Kara Büyücü Seti 6 Kitap Takım-Trudi Canavan
ve
-Prestij-Christopher Priest
2.lik Ã?dülleri:
-Karanlıkta 33 Yazar Korku Ã?yküleri Antolojisi Tek Cilt Özel Basım (Ciltli)-Derleme
ve
-Tavandaki Adam-Steve Rasnic Tem , Melanie Tem
3.lük Ã?dülleri:
-Mezarda Hayat-Stratis Mirivilis
ve
-Cicoz-M. Sadık Aslankara

Seçici Kurul:
-Ayfer Kafkas (Kitapkokusu Sitesi Yöneticisi)
-Özden Özberber (Kitapkokusu Sitesi Yöneticisi)
-Kayra “Keri” Küpçü (FrpNet Sitesi Yöneticisi – Laika Yayıncılık Editörü)
-Güliz Dülgeroğlu (Yazar – Editör)
-Kerem Cantekin (Frpworld Sitesi Yöneticisi)
-Haktan Özbek (Frpworld Sitesi Yöneticisi)
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Ooo, önemli bir organizasyona benziyor. Bence bunun, sitemizin anasayfasındaki haberlerde de yer alması gerekirdi... =/
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

BEn de kesinleşen ayrıntılardan sizinle birlikte şimdi haber aldığım için yeni ekleme fırsatı buluyorum. Ana sayfaya da ekledik. Bakalım...

Dilerim güzel öyküler okuruz.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bu tur basliklar genelde ocakbasinda olurdu. Burada olmasi insanlarin gormesini belki zorlastirabilir.... Tabii bu durumda sormak lazim...

INSANLAAAAAAAAR BU BASLIGI GORUYOR MUSUNUZ?

Hadi bakalim goren var miymis? ? ? ? ?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Görüyoruuuuuuuz :D Hatta ben hikayeme başladım bile, şöyle SON SAAT şeklinde bir hikaye daha yazabilirsem :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

şimdi nası oldu. Taşıdım eski gölümde de gölgesi var iki taraftan da erişiliyo =)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Bencede doğru bir seçim olmuş. Ocakbaşı Hikayelerinde olması daha mantıklı. Bende yazmaya başlayacağım. İnsallah güzel öyküler okumak nasip olur.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

kurgumu yaptım bile şimdi sıra araştırmalarda, bu sefer bol bol vaktim var yazmak için :roll:
Image
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Evet vakit konusunda haklısın vakitin bol olması daha güzel oykuler yazmaya sevk edecektir otamatikman.
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Hepinize başarılar arkadaşlar. Dediğiniz gibi daha vakit var. Güzel öyküler okuyacağımıza eminim =)
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Daha vakit var demeyin. Bir buçuk ay çok hızlı geçer diyorum... : ) ) ) Ama acele de etmeyin....

Neyse arkadaşlar daha genel bir yarışma oldu öncekilerden... Bu da daha fazla öykü olacak sanırım dedirtiyor.

Bugüne kadar bu yarışmalardan hep çok güzel öyküler çıkmıştı... Özellikle yazmaya yeni başlayan arkadaşlar mutlaka yazın ve kendinizi deneyin... Ben de bir yarışmada başarısız olmuştum ama bu yarışmaların en güzel yani kendinizle ilgili geri dönüşüm almanızdır. Benim hikayeme aldığım eleştiriler çok faydalı olmuştu.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Ooo, güzel yarışma; ilham gelse de yazsam ben de! :mrgreen:

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Firble wrote:Bugüne kadar bu yarışmalardan hep çok güzel öyküler çıkmıştı... Özellikle yazmaya yeni başlayan arkadaşlar mutlaka yazın ve kendinizi deneyin... Ben de bir yarışmada başarısız olmuştum ama bu yarışmaların en güzel yani kendinizle ilgili geri dönüşüm almanızdır. Benim hikayeme aldığım eleştiriler çok faydalı olmuştu.
Haklsın Firble ben bile Ocakbaşındaki şiir yazmak kolaymıda ilk yazdığım şiirlere bkın ve son ayzdıklarıma. Cidden eleştiri insanın hem kotu yanlarını bulmasını sağlıyor hemde azimlendiriyor.
MG
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MG »

Bende katılmayı düşünüyorum. Umarım istediğim gibi bir hikaye yazarım.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Kardes ne kadar cabalarsan cabala bir hikaye asla istedigin gibi olmaz... Bir parca cocuk yetistirmek gibi hikaye yazmak, bir sure sonra oyku kendi ozgurlugunu kazanmak ister, eger onu kendi istedigin gibi olmaya zorlarsan ona zarar vermeye baslarsin...
HARBE GİDEN
Post Reply