Hiç düşünmeden Fall Out 3 . VATS özelliği oyuna ayrı bir hava katmış.
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Ben hep geriden takip ediyorum oyun piyasasını, grafiksel sebeplerle. O yüzden hiçbir oylamaya katılamayacağım maalesef. şu sıralarda hâlâ Baldur's Gate II oynuyorum.
Yine de bu başlıkta Neverwinter'e vercem oyu; ilkini oynamıştım güzeldi, bunu da ilk fırsatta oynayacağım.
hiç birini beğenmedim bu senekilerin, oturup hala iwd ve bg oynuyorum, cidden daha zevkli ya, zaten Baldur's Gate 3 çıkıcakmış Atari tarafından, umarım adam gibi bir şey yaparlar yoksa bilen bilir yani bg fanlarını fallout 3 diğerlerinden bir farkla sıyrıldı gibi geliyor bana, NWN2'nin ek paketide fena değildi ama bir fallout 3 kadar olamadı.
Sacredi severim ama oyun bugdan geçilmiyor. Tam bir bug tarlası. 20 yıllık hayatımda bu kadar buglu bir oyun görmedim
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Tabi ki fable 2'yi unutmadım, ama pc platformuna 2009 şubat ayına gelecek bir oyunu 2008 yılı içersinde değerlendiremeyiz. Buradaki oyunlar pc platformuna da çıkmış oyunlardır, force unleashed için de belirttiğim gibi o da pc platfromunda yer almadığı için aksiyon oyunlarında yoktu.
catboy7402 wrote:Tabi ki fable 2'yi unutmadım, ama pc platformuna 2009 şubat ayına gelecek bir oyunu 2008 yılı içersinde değerlendiremeyiz. Buradaki oyunlar pc platformuna da çıkmış oyunlardır, force unleashed için de belirttiğim gibi o da pc platfromunda yer almadığı için aksiyon oyunlarında yoktu.
çok pardon ya yine terse yattım, ben 360'da oynadığımı unutuyorum hep o kadar güzel olmuş ki