Herkese selam,
Arkadaşlar süprize hazır olun, sizlere fantazi edebiyatını tanrılarını sunuyoruz: İskandinav mitolojisinin en önemli karakteri Thor'un Gökgürültüsü Ã?ağaları çizgi romanı tamamen Türkçe ve ücretsiz. Tek yapmanız gereken www.fanzinci.com adresini ziyaret etmek.
Herkese iyi okumalar.
Thor
-
Possessed
- Site Çizeri
Merhaba, uzun bir aradan sonra senden haber almak güzel. fanzinci.com sitesi de sana mı ait yoksa bir arkadaş linki mi? Yoksa siz bir grup musunuz? Homo X sitesi galiba sadece X-men için... Neyin ne olduğunu biraz açarsan sevinirim.
Bu arada Thor - Age of Thunder'ı bir çırpıda okudum. Ben Thor çizgi romanının böyle olduğunu bilmiyordum. Amerikalılar batırmıştır diye düşünüp ilgilenmemiştim Thor'la, ama müthiş bir iş çıkarmışlar. Çizimler de anlatım da süper. Biraz efsane dili yakalamaya çalışmışlar, hoş olmuş. Çizimler de çok daha güzel diğer çizgi romanlara kıyasla. Çok gerçekçi Amerikan çizim stilini pek sevmem, estetiği bozduğuna inanırım. Thor öyle değil, ben beğendim. Ã?ykü de efsanevi, ben daha sıradan sanıyordum. Ã?nyargılıydım biraz anlayacağın. İşte önyargıyı yıkıp bakmak lazım, her şey düşündüğün gibi çıkmıyor.
2. sayıyı bekliyorum
Bu arada Thor - Age of Thunder'ı bir çırpıda okudum. Ben Thor çizgi romanının böyle olduğunu bilmiyordum. Amerikalılar batırmıştır diye düşünüp ilgilenmemiştim Thor'la, ama müthiş bir iş çıkarmışlar. Çizimler de anlatım da süper. Biraz efsane dili yakalamaya çalışmışlar, hoş olmuş. Çizimler de çok daha güzel diğer çizgi romanlara kıyasla. Çok gerçekçi Amerikan çizim stilini pek sevmem, estetiği bozduğuna inanırım. Thor öyle değil, ben beğendim. Ã?ykü de efsanevi, ben daha sıradan sanıyordum. Ã?nyargılıydım biraz anlayacağın. İşte önyargıyı yıkıp bakmak lazım, her şey düşündüğün gibi çıkmıyor.
2. sayıyı bekliyorum
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Hi
Selamlar,
İkinci sayı nihayet yayında. Bekleriz efenim...
İkinci sayı nihayet yayında. Bekleriz efenim...
Spider-Man ve Batman
Arkadaşlar Spider-Man ve Batman: Akıl Oyunları adlı çizgi romanı www.fanzinci.com adresinden okuyabilirsiniz. Ayrıca sayı hakkındaki fikirlerinizi forumlarınızdan tartışmanız mümkün. Mutlaka bekliyoruz.
Saygılar
Saygılar
Thor: Kan Hükümranlığı
Uzunca süren bir aradan sonra tekrar merhaba ey FRP World okurları,
Nihayet Kadim Asgard Üçlemesi'nin ikinci kitabı "Thor: Kan Hükümranlığı"yla karşınızdayız. Tek yapmanız gereken her zamanki gibi www.fanzinci.com adresini ziyaret etmek.
Herkese şimdiden iyi okumalar...[/url]
Nihayet Kadim Asgard Üçlemesi'nin ikinci kitabı "Thor: Kan Hükümranlığı"yla karşınızdayız. Tek yapmanız gereken her zamanki gibi www.fanzinci.com adresini ziyaret etmek.
Herkese şimdiden iyi okumalar...[/url]