The Hunt for Gollum

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
Post Reply
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

The Hunt for Gollum

Post by Lord_Feanor »

Tolkien fanları tarafından 2007 sonunda çekilmeye başlanan ve Yolgezer in Gollum u takibini konu alan amatör film bugün 16:00 da (bize göre 17:00 sanırım) online olarak vizyona girecek..

Film, Yüzüklerin Efendisi hiyakesinin başlangıcının hemen öncesinde geçiyor. amatör ve doğal olarak düşük bütçeli ama trailer a bakılırsa oldukça güzel.

ayrıca şöyle diyorlar;
"a film made by fans for fans"

Trailer için;
http://hunt4gollum.blogspot.com/

ve tabi filmin gösterileceği adres;

www.thehuntforgollum.com

HD için;
www.dailymotion.com/huntforgollum

not: türkiye saatiyle tam olarak kaçta başlayacağını bilmiyorum, siz arada bir kontrol edin..
Last edited by Lord_Feanor on Sat May 09, 2009 6:51 am, edited 1 time in total.
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Çok sağol paylaştığın için Feanor. Uğraşanları kutlarım... İyi oldu bu film ya =)
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Feanor'dan öğrendim daha önce izledim, keh keh keh :P Bir fan yapımı bile olsa çoğu TV, sinema filmlerinden iyidir. Kısa ama eğlenceliydi kanımca. En çok dikkatimi çeken filme girer girmez Türkçe altyazı çıkmasıydı. IP'den alıp direk altyazıyı tutuşturmuşlar. Gerçi altyazılarda bir kaç küçük hata vardı ve bazı yerlerde ingilizce altyazı geçiyordu ama çok da büyük bir problem değildi benim için. Bunların dışında tek kusur sonlara doğru (sanırım) Legolas'ın çıktığı sahnedeki grafikler cidden çok kötüydü.
Image
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Ben de izledim şimdi. Güzel olmuş, zevkliydi izlemek. Ne olursa olsun Orta- Dünya'yı konu alan ve Tolkien hayranları tarafından çekilmiş bir film olduğu düşünüldüğünde güzel olmamış demeye yüreğim elvermiyor =) Bu çalışmadan sonra bu tür kısa filmlerin geleceğini düşünüyorum ben. Sizce?? Belki bu filmi yapanlar ileride Orta-Dünya ile ilgili uzun metrajlı daha ciddi filmler yaparlar...
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

Ã?ıktığı gibi saldırdım, izledim. Aragorn ve Gandalf'ın filmlerdeki haline alışık olmamdan dolayı çok yadırgadım. Ama güzel yapılmış olduğunu düşünüyorum. Biraz fazla boş sahne ve gereksiz çekim vardı ama olsun :)
Ama hala, "keşke keşke keşke, esas karakterlerle ilgisi olmayan bir hikaye yazıp, onu çekselerdi" diyorum...
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Teşekkürler.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

Hollywood mantığıyla izleyen arkadaşlar çok yadırgadılar filmi ama bence çok iyi niyetli ve güzel bir çalışma olmuş
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Post Reply