Ben heavy müzik olmazsa hiç bir iş yapamam. Ama klasik müzik destekli heavy müzik.....işte ondan hiç vazgeçemem. Dün gece eşim TV'de yayınlanmış bir programdan bahsetti. Sunucusu olan kız demiş ki (Müzik dinleyenler üçe ayrılır.
1.Heavy Metal dinleyenler.
2.Klasik müzik dinleyenler.
3.Diğerlerini dinleyenler.
Bak canım istedi bi Rhapsody atiym araya şimdi.
Açıkcası heavy metalde sadece iki-üç grup dinlerim diğerlşeri kuru gürültüden başka bir şey değil benim için beni dinlendirmiyor, aksine başımı ağrıtıyorlar.
Bir Blues veya Jazz'ın huzurunu hiçbiri veremiyor. dinlediğim gruplar ise blind guardian, rhapsody, ve haggard o kadar diğerli out dostum
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Hükümlü wrote:Açıkcası heavy metalde sadece iki-üç grup dinlerim diğerlşeri kuru gürültüden başka bir şey değil benim için beni dinlendirmiyor, aksine başımı ağrıtıyorlar.
Bir Blues veya Jazz'ın huzurunu hiçbiri veremiyor. dinlediğim gruplar ise blind guardian, rhapsody, ve haggard o kadar diğerli out dostum
melodik death dene derim... kalmah, children of bodom falan...
ya da doom dene...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
Bu başlığı Konu Ötesi'ne taşıyorum. Zaten frp ve müzik diye bir başlık var arkadaşlar. Özel müzik tercihlerimizi Konu ötesinde onuşuruz. Bu arada dün Metallica'nin Black albümüne rastladım dolabımda. Özlemişim kerataları. Tabii yo yo honey öncesi (load, reload, garage days vb...) favorim.
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
peh! denemeye bile değer bulmam...
şu anda queen dinleyerek oldukça iyi vakit geöiriyorum zaten yeter de artar bile!
ama dinlediklerim bana yetiyor ya. metal beni azcızık itiyor.
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Hükümlü wrote:peh! denemeye bile değer bulmam...
şu anda queen dinleyerek oldukça iyi vakit geöiriyorum zaten yeter de artar bile!
ama dinlediklerim bana yetiyor ya. metal beni azcızık itiyor.
heheh.. queen bayar ya (en azından beni)
gaz bişeyler lazım
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
Melodik death diyorsanız en kalitelisini In Flames ve Dark Tranquillity yapar.
Ama onun dışında tabii ki ne diyoruz THRASH!THRASH!THRASH!
Thrash metal hastasıyız death'de dinleriz doom'da dinleriz power'da dinleriz ancak thrash'ın tadı başkasında yok.Haa iyi yapılırsa o da.
ehe dark tranquility muhteşem ya... ama her albümlerinde melodik death yapmıyo onlar... in flames de tabi ki muhteşem ama onlar da children of bodomun yerini tutmuyo ya...
eheh thrash/speed derim ki sonuç olarak slayer çıkar ortaya ehehehh
hükümlü bilmiorum ya eheh rock pek gaz bi tür sayılmaz...
Dark Tranquility'nin çok eski bir albümünü dinlemiştim eskiden bir iki parçasını sevmiştim müziği güzel olduğu için ama vokal için aynı şeyi söyleyemeyeceğim
Albümün adını hatırlamıyorum, böyle üzerine bir kadın vardı bir yaratığın saldırısına uğruyordu sanırım
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
WarlorD wrote:nie ki ya dark tranquility nin brutal vokal muhteşem...
Bilmiyorum sanırım scream vokal diye bir ince olanı var. Nedense benim kanım ona kaynayamadı (en azından Tranquilitynin vokaline çünkü bir arkadaşım bu tarz müzik yapıyor ama onunki eğlenceli geliyor bana )
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power