kender mazeretleri
kender mazeretleri
işte size kender mazeretlerinin en ünlüleri
tabii siz yaratıcı kenderler olarak daha güzel mazeretler bulabilirsiniz
1- Onu buldum
2- Düşürmüş olmalısın
3- Sanırım büyülü, kendi kendine kesemin içinde belirdi
4- Ã?dünç aldım
5- Etrafta hırsızlar olabilir, onu senin için güvenle koruyordum
6- Aa, bunu bana sen vermemiş miydin?
7- Birisi bunu keseme koyup kaçmış olmalı
8- Bu senin miydi? Bende de aynısı vardı, karıştırmışım herhalde . .
9- Tam sana geri verecektim ki birden çekip gidiverdin
10- *sahip* olmak tam olarak nedir, açıklar mısın lütfen?
11- Bunun bende olması, onu çaldığım anlamına gelmez
12- Onu artık istemediğini sanmıştım
13- bu bana Trapspringer Amca'dan yadigar kaldı, karıştırıyor olmalısın
tabii siz yaratıcı kenderler olarak daha güzel mazeretler bulabilirsiniz
1- Onu buldum
2- Düşürmüş olmalısın
3- Sanırım büyülü, kendi kendine kesemin içinde belirdi
4- Ã?dünç aldım
5- Etrafta hırsızlar olabilir, onu senin için güvenle koruyordum
6- Aa, bunu bana sen vermemiş miydin?
7- Birisi bunu keseme koyup kaçmış olmalı
8- Bu senin miydi? Bende de aynısı vardı, karıştırmışım herhalde . .
9- Tam sana geri verecektim ki birden çekip gidiverdin
10- *sahip* olmak tam olarak nedir, açıklar mısın lütfen?
11- Bunun bende olması, onu çaldığım anlamına gelmez
12- Onu artık istemediğini sanmıştım
13- bu bana Trapspringer Amca'dan yadigar kaldı, karıştırıyor olmalısın
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

evet ben de çevirirken gülmüştüm
ama çevirirken en fazla güldüğüm şey
ikinci nesil/bahse var mısın/ bölüm 3/ mucize
dur bir dakka bulup paste edecem . . . .
"Bu olağanüstü geminin adı şöyleydi; Ã?ivi Diye Adlandırılan Değersiz İnsan İcadı şey Yerine ki Biz Zaten Ondan Çok Daha Verimlisini İcat Etmiştik Mucizevi Gnom Tutkalı (bu konuda ne kadar az şey söylenirse o kadar iyidir) ile Birbirine Tutturulmuş Kalaslardan Oluşan ve Hızla Kaynayan Sudan Ã?ıkan Buhar ile Çalışan Büyük Gnom Keşif ve Macera Gemisi . . . ve isim böyle uzuyor da gidiyordu, geminin isminin tamamı gnom kütüphanesinde birkaç ciltlik metin halindeydi. Bu isim, daha doğrusu kısaltılmış bir versiyonu, geminin omurgasına ve tabii gnomların yazacak yeri kalmayınca güverteye kazınmıştı."
işte burası mükemmel
ama çevirirken en fazla güldüğüm şey
ikinci nesil/bahse var mısın/ bölüm 3/ mucize
dur bir dakka bulup paste edecem . . . .
"Bu olağanüstü geminin adı şöyleydi; Ã?ivi Diye Adlandırılan Değersiz İnsan İcadı şey Yerine ki Biz Zaten Ondan Çok Daha Verimlisini İcat Etmiştik Mucizevi Gnom Tutkalı (bu konuda ne kadar az şey söylenirse o kadar iyidir) ile Birbirine Tutturulmuş Kalaslardan Oluşan ve Hızla Kaynayan Sudan Ã?ıkan Buhar ile Çalışan Büyük Gnom Keşif ve Macera Gemisi . . . ve isim böyle uzuyor da gidiyordu, geminin isminin tamamı gnom kütüphanesinde birkaç ciltlik metin halindeydi. Bu isim, daha doğrusu kısaltılmış bir versiyonu, geminin omurgasına ve tabii gnomların yazacak yeri kalmayınca güverteye kazınmıştı."
işte burası mükemmel
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

tabi bu mazeretleri takiben kenderlere nasıl işkence edilir ve kenderler ne şekillerde öldürülmelidir gibi maddeler de yazılmalı. Bi gün evil bi partiyle oynarken (ben Cyric'in rahibi) bi tutsağı naapıcaamızı tartıştık, 1 buçuk saat falan. Bu arada başka bi arkadaş katıldı kender olarak. Geldi adamı çözdü "sen sıkılmışsındır" diye, alet edevat çaldı falan; sonra gene tüm parti bi o kadar daha bu kendri nasıl öldürelim diye tartıştık.
Umarım Cyric'in yanında rahattır
War, war never changes...
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Ben şeyde yarılmıştım... Tam hatırlayamayacağım ama İlkbahar şafağı'ndaydı sanırım (karıştırıyor olabilirim)... Tas ölmek üzere; Raistlin onu bir şekilde büyükü bir nesne yardımıyla kurtarıyodu.. Baygın yatan Tas uyasnıyo.. 'Aaa Raistlin siyah cüppe mi giydin. Bence yakışmış.. bıdır bıdır konuşuyodu... belki pyros elinde metin varsa copy paste yapabilir...
biz fr deydik ve halimizden çok mutluyduk ama bildiğiniz gibi kenderler rahat duran tipler diildirler. Sözün özü yeni gircek arkadaş -biraz da DL'yi yeni okumuş olmanın etkisiyle- illa kender olucam ben dedi. DM de onu kender yaptı. Sonra gökten kafamıza kender düştü (Bi kuyuya sarkıp bakmış da orası aslında bi boyut kapısıymış falan hikayesi, klasik). Biz kurallara çok bağlı oynıyan kimseler diiliz depyros wrote:merak ettiğim bir şey var, hangi settingde oynuyordunuz
bir FR tanrısı olan Cyric'in rahibi, nasıl oldu da sadece DL dünyasında bulunan bir kenderle karşılaştı?
War, war never changes...
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

abi kenderlerden herşey beklenir.Bi kere forgotten realms da oynuoduk,arkadas hic fr okumamış ama dl okumuş..bizim dm de (cok tanımıorum adamı) kafadan sallıo oyunda oda cok bilmio heralde,ben de cok bilmememe ragmen daha ii oynatırdım yani adam saving throw falan hiç bişi sallamadan vurduruyo falan....neyse birden yer yarıldı içinden kender cıktı

son cümle haricinde hiçbir şey anlayamadım, ama sanırım zaten söylemek istediğin şey son cümleydiDrizzt_Dourden wrote:abi kenderlerden herşey beklenir.Bi kere forgotten realms da oynuoduk,arkadas hic fr okumamış ama dl okumuş..bizim dm de (cok tanımıorum adamı) kafadan sallıo oyunda oda cok bilmio heralde,ben de cok bilmememe ragmen daha ii oynatırdım yani adam saving throw falan hiç bişi sallamadan vurduruyo falan....neyse birden yer yarıldı içinden kender cıktı![]()
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

walla kusura bakma aceleyle yazmıstım yazıyı dısarı cıkıodum..simdi bende okudum bende bisi anlamadımpyros wrote:son cümle haricinde hiçbir şey anlayamadım, ama sanırım zaten söylemek istediğin şey son cümleydi
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

-
legacy_user_2
"Raistlin! Ben-tuuhh!"
"Iğğ! Ne iğrenç bir şey o öyle? Üstelik nasıl oldu da ağzıma girdi?"
"Hey! Kim karışıtırıyordu benim eşyalarımı?"
"Raistlin! Üzerinde kara cübbe var! Ne harika! Dokunabilir miyim? Aa tamam. Bana öyle dik dik bakmana gerek yok. Yani o kadar yumuşak görünüyorlar ki... Söylesene, bu artık tamamen kötü olduğun anlamına mı geliyor? Ben seyredeyim diye tamamen kötü bir şey yapabilir misin benim için? Biliyorum! Bir keresinde bir büyücü bir iblis çağırmıştı. Sen de yapabilir misin? Küçücük bir iblis? Sonra hemen geri yollarsın.Hayır mı?"
"Eh -Hey Caramın o ejderanların senin yanında işleri ne? Peki ya Tika'nın neyi var?Ay Caramonben..."
"Ã?eneni kapat" diye kükrer Caramon ve böyle gider...
Bölüm 12, Borç Ã?deniyor, sayfa 357
"Iğğ! Ne iğrenç bir şey o öyle? Üstelik nasıl oldu da ağzıma girdi?"
"Hey! Kim karışıtırıyordu benim eşyalarımı?"
"Raistlin! Üzerinde kara cübbe var! Ne harika! Dokunabilir miyim? Aa tamam. Bana öyle dik dik bakmana gerek yok. Yani o kadar yumuşak görünüyorlar ki... Söylesene, bu artık tamamen kötü olduğun anlamına mı geliyor? Ben seyredeyim diye tamamen kötü bir şey yapabilir misin benim için? Biliyorum! Bir keresinde bir büyücü bir iblis çağırmıştı. Sen de yapabilir misin? Küçücük bir iblis? Sonra hemen geri yollarsın.Hayır mı?"
"Eh -Hey Caramın o ejderanların senin yanında işleri ne? Peki ya Tika'nın neyi var?Ay Caramonben..."
"Ã?eneni kapat" diye kükrer Caramon ve böyle gider...
Bölüm 12, Borç Ã?deniyor, sayfa 357