KIRILGAN (Yorumlar)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

KIRILGAN (Yorumlar)

Post by catboy »

Frpworld Blogda yazdığımız bir dizi öykü bu, buraya topluca ilk 3 bölümü koyuyorum tanıtım niyetine devamı blogda yayınlanmaya devam edecektir. Merak ediyorum yorumlarınızı, Illyra ve ben bu öyküyü çok ciddiye alıyoruz... :)
Last edited by catboy on Fri Jul 09, 2010 5:41 am, edited 1 time in total.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Blogda yorum yapmıştım. Ama şunu forumda da yineleyeyim. Üçüncü bölüm benim hikayeye asıl bağlandığım bölüm oldu, çünkü benim için en azından karakterlerden birisi artık geçmişini de bildiğim bir karakter haline geldi. Bunun dışında oldukça değişik sonunda ne anlama geleceğini merak ettiren öge var hikayede.. Bekleyip anlayacağız ne olduklarını.. : ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Aslında bu çok severek yazdığım bir hikaye, içinde gizemli bir şeyler olması çok hoşuma gidiyor. Benim asıl yazacağım karakterin hikayeye grmesine biraz daha var, asıl heyecanın ondan sonra başlayacağını dşünüyorum
Benimde bu güzel hikayeyi yazdığı için Catboy'a çok teşekkür ederim...
:)
Last edited by Illyra on Thu Jun 24, 2010 6:08 am, edited 1 time in total.
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Sağolasın Firble, dediğim gibi öykümüzün devamı blogda devam etmektedir. İlk 3 bölümü topluca buraya koyarak bir tanıtım yapalım dedik. 4. bölüm blogdadır, oradan okuyabilirsiniz... :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

buradan pek demiyoruz ama blogdaki öykümüz 5. bölümüyle devam etmektedir 6. bölüm de çok yakında eklenecektir... :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

ilk 3 bölümü topluca ekledikten sonra 4., 5. ve 6. bölümü de topluca ekledik blogda takip edemeyenler buradan okuyabilirler... :)
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

eline sağlık çok güzel olmuş :)
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

böylece daha az gözü yoracak ve daha fazla kişi okur diye umuyorum artık öykümüzü :D
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ilginc gercekten... Bircok karakter ve oge ard arda oykunun icine girdim. Acikcasi su ana kadar yazilanlar benim aklimi epey karistirmayi basardi... Ama hem tarz hem de konu olarak cok cesur bir oyku oldu, ozellikle bir karakteri oykuye dahil etmeden gecmisi ile ilgili bilgi verilmesi cok guzel olmus bence..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Bana Lost'a benzetmişsin diyince laf yapanlara yani sana sesleniyorum catboy :D

şimdi bu lost'u andırmıyo mu?

Çok güzel olmuş öykün devamını merakla bekliyorum. Katil olmakta nedense pek bi hoşuma gitti burada
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

ya zaten Lost'un ada yerine karlı dağ versiyonu olursa nasıl olur şeklinde başlamış bir öykü bu, sana demiştim önceden ama taa ilk bölümden böyle bir şey anlaşılmıyordu sürprizi bozulmasın istedim bu nedenle de ilk bölümüne Lost gibi mi bu şeklindeki yorumunu nereden çıkarttın diye sorgulamıştım, sen söyledin diyebilirdin yani karşılık olarak... :D
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

catboy wrote:ya zaten Lost'un ada yerine karlı dağ versiyonu olursa nasıl olur şeklinde başlamış bir öykü bu, sana demiştim önceden ama taa ilk bölümden böyle bir şey anlaşılmıyordu sürprizi bozulmasın istedim bu nedenle de ilk bölümüne Lost gibi mi bu şeklindeki yorumunu nereden çıkarttın diye sorgulamıştım, sen söyledin diyebilirdin yani karşılık olarak... :D
Zor geldi bloga yazmak buradan söylüyorum işte bende :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

bu sefer blogla aynı anda ekleme kararı aldık Illyra ile isteyen blogdan isteyen siteden takip eder... ama blogdan takip edenlere sürprizimiz var ona göre... :D
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Evet çok güzel bir süpriz :)
Image
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Elimde bomba var ulen! Ne süprizi şimdi bide girip ordan okumam gerekecek yani!! :mad:
Post Reply