KIRILGAN (Yorumlar)
KIRILGAN (Yorumlar)
Frpworld Blogda yazdığımız bir dizi öykü bu, buraya topluca ilk 3 bölümü koyuyorum tanıtım niyetine devamı blogda yayınlanmaya devam edecektir. Merak ediyorum yorumlarınızı, Illyra ve ben bu öyküyü çok ciddiye alıyoruz... 
Last edited by catboy on Fri Jul 09, 2010 5:41 am, edited 1 time in total.
Blogda yorum yapmıştım. Ama şunu forumda da yineleyeyim. Üçüncü bölüm benim hikayeye asıl bağlandığım bölüm oldu, çünkü benim için en azından karakterlerden birisi artık geçmişini de bildiğim bir karakter haline geldi. Bunun dışında oldukça değişik sonunda ne anlama geleceğini merak ettiren öge var hikayede.. Bekleyip anlayacağız ne olduklarını.. : ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Aslında bu çok severek yazdığım bir hikaye, içinde gizemli bir şeyler olması çok hoşuma gidiyor. Benim asıl yazacağım karakterin hikayeye grmesine biraz daha var, asıl heyecanın ondan sonra başlayacağını dşünüyorum
Benimde bu güzel hikayeyi yazdığı için Catboy'a çok teşekkür ederim...

Benimde bu güzel hikayeyi yazdığı için Catboy'a çok teşekkür ederim...
Last edited by Illyra on Thu Jun 24, 2010 6:08 am, edited 1 time in total.

Ilginc gercekten... Bircok karakter ve oge ard arda oykunun icine girdim. Acikcasi su ana kadar yazilanlar benim aklimi epey karistirmayi basardi... Ama hem tarz hem de konu olarak cok cesur bir oyku oldu, ozellikle bir karakteri oykuye dahil etmeden gecmisi ile ilgili bilgi verilmesi cok guzel olmus bence..
HARBE GİDEN
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

ya zaten Lost'un ada yerine karlı dağ versiyonu olursa nasıl olur şeklinde başlamış bir öykü bu, sana demiştim önceden ama taa ilk bölümden böyle bir şey anlaşılmıyordu sürprizi bozulmasın istedim bu nedenle de ilk bölümüne Lost gibi mi bu şeklindeki yorumunu nereden çıkarttın diye sorgulamıştım, sen söyledin diyebilirdin yani karşılık olarak... 
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Zor geldi bloga yazmak buradan söylüyorum işte bendecatboy wrote:ya zaten Lost'un ada yerine karlı dağ versiyonu olursa nasıl olur şeklinde başlamış bir öykü bu, sana demiştim önceden ama taa ilk bölümden böyle bir şey anlaşılmıyordu sürprizi bozulmasın istedim bu nedenle de ilk bölümüne Lost gibi mi bu şeklindeki yorumunu nereden çıkarttın diye sorgulamıştım, sen söyledin diyebilirdin yani karşılık olarak...
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı