Arkadaslar gerkesin bir konu ama deyinmeden edemiyecegim çünkü ömrümü çürüttü:)
Ne olacak bu norti nin saçlari
hepimiz norticus u taniyoruz (tanimaylar fantazi sanat bölümü etkinliklerde görebilir (uzun saçli olan ))
Ya bu norti ye kaç kere dedim olum dedim kestir su saçlarini artik dedim ama ne dediysem bos!!
Sizlerinde yorumlarini bekliyorum abi norti su saçlarini kestirsin artik
ABI NORTI DÃ?N ARAMIZA!!!!!!!!!!!!
TABIKI BU BASLIGI NORTICUS'UN AFFINA SIGINARAKACIYORUM
doğanın psikopat güçlerini çağırırkenki resminde gayet insan dışı görünüyor olabilir ama normalde ılıman, zararsız bir tipi var çocuğun
onunla tanıştığımdan beri uzun saçlı böyle alıştım kendisine
kısa saçlı resmini göstermişti bana, ayıptır söylemesi . . . (norti etrafta mı diye bir bakınır) . . . kabak gibiydi vallahi
KiNg_Of_DaMnEd bu başlıktan iki tane açtığın için birini silmek zorunda kaldım.öncelikle bunu belirteyim.
kullanıcı olarak cevap vereceğim bir konu bu
aslında bende bu konuda pyrosa katılıyorum,norticus genç delikanlı ve karizmatik bir görünüşe sahip şu anda ama saçlarını kestirirse iğrenç birşey olabilir (norticus halen daha etraflarda yok ) ve bence bu saç stili yakışmışta yani ve bir şey daha saçları varken bırakında tadını çıkarsın 10 sene sonra belki uzatacak bir saçı bile kalmayacak.ahhhh ahhhhhhhh
ewt geldim!!!!!!
abi bu herif ne zaman buluşsak ciğerimi çürütüo saç da saç diye
scanner ı düzeltince bi yere koyarım eski halimi
bu arada abi harbiden gereksiz bir başlık rahatsız değilim ama boşuna yer kaplamasın, ketchup bi zahmet temizleyiver abi....
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...