sorarım size büyücüler...
sorarım size büyücüler...
1-"Power Word" büyülerinden sizce hangisi en kullanışlısıdır?
2- Yaptığınız bu ölümcül büyüye dayanacak kadar büyüye dayanıklı bir babayiğit elinde silahıyla yanyan size bakmaktaysa ne yaparsınız?
2- Yaptığınız bu ölümcül büyüye dayanacak kadar büyüye dayanıklı bir babayiğit elinde silahıyla yanyan size bakmaktaysa ne yaparsınız?
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

...herifin...
Herifin Power word e karşı direnci var;stun dan da pek etkilenmedi ve gelmeye devam ediyor;üstelik daha bir kızmış şekilde elindekini sallaya-göstere geliyor !!!

Ã?nüne bir force wall açarım kaçarım.
Water to dust atarım ve yüzme bilmemesi için dua ederim.
Power word kill büyüsünü kendime atarım böylece "Beni sen öldürmedin bennnn kendimi öldürdüm demeye yüzüm olur!!!!!!!!!!"
Kılıcına feather fall büyüsü yaparım.
Polymorph büyüsü yapıp sineğe (siniğe) dönüşür kaçarım.
Iron wall büyüsü yapar tepesine düşürürüm.
Portal açar diğer arkadaşlarımı çağırır meydan dayağı çekerim(Ã?ekeriz).
Etrafta başkaları varsa Friends büyüsü yapar "bıu sizin ananıza küfür etti!" derim. (Meydan dayağı ikinci uyarlaması)
Water to dust atarım ve yüzme bilmemesi için dua ederim.
Power word kill büyüsünü kendime atarım böylece "Beni sen öldürmedin bennnn kendimi öldürdüm demeye yüzüm olur!!!!!!!!!!"
Kılıcına feather fall büyüsü yaparım.
Polymorph büyüsü yapıp sineğe (siniğe) dönüşür kaçarım.
Iron wall büyüsü yapar tepesine düşürürüm.
Portal açar diğer arkadaşlarımı çağırır meydan dayağı çekerim(Ã?ekeriz).
Etrafta başkaları varsa Friends büyüsü yapar "bıu sizin ananıza küfür etti!" derim. (Meydan dayağı ikinci uyarlaması)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
1- PW kill heralde... Ama eğlence olsun die Liquefy da atmışlıım vardır...
2- Yani bir büyücü -pw kill atabilen- bu adamdan kaçamazsa ben o büyücüye adam demem... O kadar büyüsü var ki elinde, sadece kaçmak için bile deil... o adamı otomatik yok edecek büyüleri bile vardır...
2- Yani bir büyücü -pw kill atabilen- bu adamdan kaçamazsa ben o büyücüye adam demem... O kadar büyüsü var ki elinde, sadece kaçmak için bile deil... o adamı otomatik yok edecek büyüleri bile vardır...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Arkadaşlar,adamda Büyü Direnci almış yürüyor...pühüüü üü!!!
Hepinizin yorumu ayrı ama Darkgnome'ınkine koptum valllahi;büyücü olarak oynasa çok yaratıcı olurmuş...Adama büyü sökmediğini bildiğinden(çevresine,adama direkt olarak değil)büyü yapmış;yaratıcılık had safhada...Tebrik ederim.Sineğe(siniğe)dönüşüp kaçma ve yandaş bulup meydan dayağı na ayrıca bir koptum;onu da belirtmek isterim...

Hepinizin yorumu ayrı ama Darkgnome'ınkine koptum valllahi;büyücü olarak oynasa çok yaratıcı olurmuş...Adama büyü sökmediğini bildiğinden(çevresine,adama direkt olarak değil)büyü yapmış;yaratıcılık had safhada...Tebrik ederim.Sineğe(siniğe)dönüşüp kaçma ve yandaş bulup meydan dayağı na ayrıca bir koptum;onu da belirtmek isterim...
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Eğer anlattığın gibi bir adam geliyorsa ve ne dersek adamda antisi olacaksa ben DM e dönüyorum ve "sıkıldın galiba istersen bırakalım diyorum"
Tabi sonuçta FRP bu dayak yemesi bile zevkli oluyor.
Bu arada dust to watera bir şey yazmadın yüzme biliyormu bilmiyormu? gerçi bilsede önemli değil üstünü ıron wall ile kapatırım, yada iki mud to stone ile işi bitiririm.
Tabi sonuçta FRP bu dayak yemesi bile zevkli oluyor.
Bu arada dust to watera bir şey yazmadın yüzme biliyormu bilmiyormu? gerçi bilsede önemli değil üstünü ıron wall ile kapatırım, yada iki mud to stone ile işi bitiririm.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Arkanda İblis var...
Hahahaha bu da komik valla birader.."Arkadanda İblis var"deyip sıvışmak