LOTR sildi süpürdü...
LOTR sildi süpürdü...
11 dalda oscar.
alkışlar lotr'ye :yes éserefé :hop :racha *party*
alkışlar lotr'ye :yes éserefé :hop :racha *party*
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

-
ejderçocuk
- Kullanıcı

Rahat uyuyamaz. Kemikleri sızlıyor.Drizzt_Dourden wrote:lotr aldıgı her ödülü fazlasıyla haketti...keske en iyi aktörü johnny depp alsaydı o zaman super olurdu ama neyse
lotr ve peter jackson ı tebrik ediyoruz...
tolkien üstad da rahat uyuyodur simdi..saygılar
O eğer yaşasaydı filmi alır P.J'nin kafasına geçirirdi :)
Ama ben iyki çekildi diyorum. Fantezinin doruk noktası bu film.
Hobbit'de geliyor 2006'da.
Doer ghil dos dosib elg'caress...
doer ulu streea zhah har'oloth
-
ejderçocuk
- Kullanıcı

Bu arada ödül töreni başlamadan önceki sunucunun filmlerden sahnelere girmesi harikaydı. Michale Moore "Bu savaşı durdurun!" derken fülün üzerine basması süperdi zuahhahaha. Bir de sunucu Legolas kılığına girmiş koptum
Ve Pembe Panterin yönetmedi Jim Carrey'in elinden ödülü alıp duvara haşırt diye girmesi... zuahahaha
Ve Pembe Panterin yönetmedi Jim Carrey'in elinden ödülü alıp duvara haşırt diye girmesi... zuahahaha
Doer ghil dos dosib elg'caress...
-
flintfireforge
- Kullanıcı

Yüzüklerin Efendisi 2 hafta öncede 4 ödül kazanmıştı, bu yüzden 11 dalda ödül alması beni pek şaşırtmadı. Aslında uyarlamada ödül alması beni şaşırttı desem daha doğru olur. Bence kitap daha iyi şekilde uyarlanabilirdi. Yine de frp camiası açısından çok güzel bir başarı ve tenrik ediyorum tüm çalışanları 
Cüceler her zaman son sözü söyler...
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
rhielatheredrobe
- Kullanıcı

- biluanders
- Kullanıcı

Abi yapmayın diyorum başka birşey demiyorum.Bende kabul ediyorum abi kitaba paralelliği o kadar da bizi tatmin etmedi ama;
Filmin; Müzikleri , mekanları , kurgusu , sesleri , görüntüleri , atmosferi , ve unuttuğum birçok özelliği de harikaydı.Ayrıca bu film bir İLK idi.Bunu çabuk unttuğumuzu düşünüyorum ben.Ayrıca ve ayrıca , ben kitapta hayal ettiğim bir çok mekan ve karakteri filmdede gördüm!Özellikle maalesef ekonomik durumlar vb. etkenler filmin daha iyi olmasını elde olmadan zaten etkiledi.Ha biz çekseydik filmi bir film 7 saat olurdu.Bu film Sinema tarihinin en iyi savaş sahnelerinden birini izletti bizlere.Yani yapmayın yaa kızdırmayın adamı(gaza geldim abi tutun beni)
Cidden tüm fikirlerim bunlar belki sizde hak verirsiniz.Filmler çok güzeldi.
Filmin; Müzikleri , mekanları , kurgusu , sesleri , görüntüleri , atmosferi , ve unuttuğum birçok özelliği de harikaydı.Ayrıca bu film bir İLK idi.Bunu çabuk unttuğumuzu düşünüyorum ben.Ayrıca ve ayrıca , ben kitapta hayal ettiğim bir çok mekan ve karakteri filmdede gördüm!Özellikle maalesef ekonomik durumlar vb. etkenler filmin daha iyi olmasını elde olmadan zaten etkiledi.Ha biz çekseydik filmi bir film 7 saat olurdu.Bu film Sinema tarihinin en iyi savaş sahnelerinden birini izletti bizlere.Yani yapmayın yaa kızdırmayın adamı(gaza geldim abi tutun beni)
Cidden tüm fikirlerim bunlar belki sizde hak verirsiniz.Filmler çok güzeldi.
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Yapmayin yav.. Sonunda bir Fantestik edebiyattan söyle elle tutulur, popüler bir film yaptilar. Ama özellikle son film de oyunculuk bile yoktu hani diyeceksiniz zaten ne gerek vardi herkes takiliyordu diye.. iste bu yüzden öyle 11 oscar falan alacak bir film degildi...
Gerçi Titanik bile almisti ama... yazik iste Ben Hur gibi bir film ile ayni sayida ödül aldilar...
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")