bu başlıkta ne diye soracağınızı biliyorum ama forumlarda gezerken doğum günün kutlu olsun başlığında bir hediye lafı geçti ve ne hediye istersin tarzı bir soru sorulduğunu gördüm.ve düşündüm acaba bana bu soruyu biri sorsaydı cevabım ne olurdu diye ve bende bu başlığı açmaya karar verdim....
şimdi tüm dostların cevaplarını bekliyorum...
birisi size hediye alacaksa bu hediyenin ne olmasını isterdiniz?
PS:benim cevabım belli,fenerbahçe ürünlerinden hangisi olursa olsun o hediye benim için en güzelidir ve birinin bana çiçak almasından nefret ederim
PS: lütfen cevaplarınızda çiçek alınmasını secerim veya ne olursa olsun hediye hediyedir tarzı geçiştirici bir cevap vermeyin
bilgisayarla ilgili bende bulunmayan herhangi bi şey veya frp kural itapları veyahut fantastik eser kitaplığımda bulunmayan bir kitap çok hoş olurdu benim için
aslında beni mutlu edecek hediyeyi bana hediyeyi alan kişinin bulması...
yani bu insanı çok daha mutlu eder değil mi?
Siz istemeden onun size alması...
Ve hele ne istediğinizi bilmediğiniz bi durumda(ben) size en uygun hediyenin alınması...
Ben başlığı açıyorum ve not düşüyorum.kaçamak cevaplar vermeyin diye ama sevgili quel ilk kaçamak cevabı veriyor.
Dediklerinde haklısın,bende katılıyorum ama ben size kavram olarak sordum felsefesini değil...
şimdi istediğim cevabı verirsen sevinirim sevgili Quel-Shin....
ketchup wrote:Ben başlığı açıyorum ve not düşüyorum.kaçamak cevaplar vermeyin diye ama sevgili quel ilk kaçamak cevabı veriyor.
Dediklerinde haklısın,bende katılıyorum ama ben size kavram olarak sordum felsefesini değil...
şimdi istediğim cevabı verirsen sevinirim sevgili Quel-Shin....
hmm evet kitaba katılıyorum ama öyle tek bi kitapla da olmaz cnm, serinin geri kalanını ben almak zorunda kaldıktan sonra aaaa!!!
off bana şöyle açılış olarak frambuazlı pasta -böğürtlenli ya da frenk üzümlü de olur-, sonra kocaman bi oyuncak, çarçeveletilmiş Elric posteri, son olarak da ps2 hiç fena olmaz
umarım yeterli olmuştur ketçapcım ehuehe
sessizliğini koru ya da ondan daha iyi bir şey söyle
bence en iyi hediye dostun kendisinin yaptığı bi nesne olurdu ... bi deftere çizilip verilmiş resim bi tablodan daha anlamlı... ya da benzer diğer örnekler işte...
kaçamak cevap sayılmaz di mi keççap :lol
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Molydeus wrote:şu ana kadar aldığım en güzel hediye beyaz bir kazaktı, diğeri ise mavi bir eşarp... Elbette ki elarp kullanamıyorum ama, boşverin, anlamı var işte...
şu anda ise bi şişe absolut'a hayır demem, iki şişeye minnettar kalır üç şişe için ise herhangi birisini, meseka Ketçap'ı öldürebilirim