slm millet nerdesiniz yaw bi süredir ne post atan var ne yeni konu açan valla meraklandım ne oluyo diye zaten sitede bi tuhaf çalışıyo arkadaşlar ilgisiz bırakmayalım sitemizi olmuyo böölee
yada siz post atıyorsunuzda bize haer mi gelmiyo çünkü takip ettiğim konularla ilgili daha önce mail alıyodum kaç gündür mail de gelmiyo
genel bi durum mudur acaba bu yoksa hakikatten siteden kaynaklanan bi sorun mu var
insanların dersleri ve işleri yoğun olduğu bir dönem...
:DPelkide ondandır...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
TEma sorununu kastediyorsanız.
Yapmayın arkadaşlar sitenin teması geçici olarak kayboldu diye uzaklaşacakmısınız hemen... Siteye görünüşü için değil içindekiler için giriyoruz. amam görünüş önemli ama zaten geçici bir sorun.
Ben durgunluğu işlere ve okullara bağlıyorum. Benim bile bağlanamadığım gün oluyor.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
arkadaşlar benim kastettiğim bu değildi ... genel olarak sitede yeni başlıklar bulamamaktan yakınıyorum benim siteye üyeliğimin nedeni hayatta ortak bişeylerden zevk aldığım bi grubun nelerden konuştuğunu görmek ve bu doğrultuda paylaşımlarda bulunmaktı ..
açıkçası başlarda oldukça tatminkar biçimde haftada bi kaç konu açılırken şimdilerde ayda 2 tane olmuyo bide artık konuşulacak şey kalmadı gibi bi durağanlık varyani sadece tema problemleri yada sınavlar durdurmuyo bence bizi
üretimde sorun var yani artık daha az mı merak ediyoruz ne ???
Evet soru soran, merak eden pek arkadaş çıkmıyor artık herhalde ki pek bi durgun bu aralar. Bizde birileri birşeyler sorsa da yanıtlasak diye bekliyoruz hakkaten . şöyle mantıklı, makul, tartışma ortamı yaratacak birşeyler üretsek fena olmayacak. Ben yazayım birşeyler diyorumda, çok yapay kalabilir diye ellemiyorum .
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
2 farklı iş
okul
okul öğrenci konseyi toplantıları
2 farklı oyunda dmlik (birisi st lik gerçi)
kız arkadaş
geriye kalan sosyal yaşam (gezi eğlence sinema vs)
ayrıca soru soran edende yok normal geyikler dönüp duruyor
ve son günlerde hastalık
şöyle bir baktım da yinede iyi vakit buluyormuşum siteye girmeye
Belki artık yeni bir konu açmaya üşenen arkadaşlarımız da vardır. Mesela; Aman şimdi konu bul, foruma gir, hangi bölüme uygun olduğuna karar ver, başlığı aç, mesajı yaz, önizleme yapıp kontrol et, anket koysam mıııııı, koymasam mıııııı diye bi kararsızlık yaşa, sonra da bana ne yaaaaaa diyip yolla, cevap gelmesini bekle, sana sataşan olup olmadığına bak, sık sık kontrol et bilmem ne zart zurt... gibi. Fazla mı abarttım ne?
Eldarin sen yaz birşeyler de yapay olup olmadığına biz karar veririz.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Bakın, ben ne dedim? Sitenin teması düzeldi, hızlı cevap eklendi, biraz da hızlandı; site coştu. Artık takip etmekte zorlanıyorum. Eski günlerdeki gibi..
Hızlı cevap gerçekten de bir hayli işe yaradı. Ama dil çıkarayn smileyimi de geriye isterim Bakın dil çıkmıyor dil yazıyor
Bence sitede yeni konu açılmamasının nedeni sürekli aynı üyelerle dönmesi sitenin. Sitede yeni üyelerin forumlara katılımı ne kadar az ise ilginç başlıkların gelişi de o kadar az olacaktır. Yeni üyeler sohbetlere katılmazsa dialoglar kısır bir döngüye girecektir. Hep aynı kişiler bir noktadan sonra dialog kurmaktan sıkılacaklardır.
Daeya'nın dediği konu açmaya üşenme durumu da olabilir. Sonuçta bahar aylarındayız Vallahi öyle zamanlar oluyor ki üye girişi yapmaya üşendiğim anlar oluyor Hemde baharın başındayız daha Bazen öyle boş boş oturup ekrana bakıyorum. Birde kapıda sınavlar var ve gittikçe yaklaşıyorlar...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
cidden ölü toprağını üzerimizden atmamız iyi oldu, artık bu ivmeyle baya devam ederiz biz,
sitenin tam performans çalışmasının da faydası oldu ama esas olan insanların biraz daha fazla zaman ayırması oldu...
görüş ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...