nerdesiniz yahuuu

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Post Reply
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

nerdesiniz yahuuu

Post by barabus »

slm millet nerdesiniz yaw bi süredir ne post atan var ne yeni konu açan valla meraklandım ne oluyo diye zaten sitede bi tuhaf çalışıyo arkadaşlar ilgisiz bırakmayalım sitemizi olmuyo böölee :D :D :D

yada siz post atıyorsunuzda bize haer mi gelmiyo çünkü takip ettiğim konularla ilgili daha önce mail alıyodum kaç gündür mail de gelmiyo

genel bi durum mudur acaba bu yoksa hakikatten siteden kaynaklanan bi sorun mu var
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

insanların dersleri ve işleri yoğun olduğu bir dönem...
:DPelkide ondandır...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Bazı arkadaşlarımızın da sitedeki sorun yüzünden siteden soğuduğunu biliyorum.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Araxiel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Araxiel »

Ne sorunu varmış mrk ettim. :roll:
Uwriel, Artex ve Brokenblade arkadaşımdır.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

TEma sorununu kastediyorsanız.
Yapmayın arkadaşlar sitenin teması geçici olarak kayboldu diye uzaklaşacakmısınız hemen... Siteye görünüşü için değil içindekiler için giriyoruz. amam görünüş önemli ama zaten geçici bir sorun.

Ben durgunluğu işlere ve okullara bağlıyorum. Benim bile bağlanamadığım gün oluyor.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

aha!!! bu "sorun" lafı bir çok tarafa çekilebilir.
Lakin FrontsideAir arkadaşımızın bahsettiği sanır isem yavaşlık ve tema problemleri?
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

arkadaşlar benim kastettiğim bu değildi ... genel olarak sitede yeni başlıklar bulamamaktan yakınıyorum benim siteye üyeliğimin nedeni hayatta ortak bişeylerden zevk aldığım bi grubun nelerden konuştuğunu görmek ve bu doğrultuda paylaşımlarda bulunmaktı ..

açıkçası başlarda oldukça tatminkar biçimde haftada bi kaç konu açılırken şimdilerde ayda 2 tane olmuyo bide artık konuşulacak şey kalmadı gibi bi durağanlık varyani sadece tema problemleri yada sınavlar durdurmuyo bence bizi :D

üretimde sorun var yani artık daha az mı merak ediyoruz ne ??? :D
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Evet soru soran, merak eden pek arkadaş çıkmıyor artık herhalde ki pek bi durgun bu aralar. Bizde birileri birşeyler sorsa da yanıtlasak diye bekliyoruz hakkaten :). şöyle mantıklı, makul, tartışma ortamı yaratacak birşeyler üretsek fena olmayacak. Ben yazayım birşeyler diyorumda, çok yapay kalabilir diye ellemiyorum :).
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Neredeyiz? kendi adıma bir düşüneyim :roll:

2 farklı iş
okul
okul öğrenci konseyi toplantıları
2 farklı oyunda dmlik (birisi st lik gerçi)
kız arkadaş
geriye kalan sosyal yaşam (gezi eğlence sinema vs)
ayrıca soru soran edende yok normal geyikler dönüp duruyor
ve son günlerde hastalık

şöyle bir baktım da yinede iyi vakit buluyormuşum siteye girmeye :)
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Belki artık yeni bir konu açmaya üşenen arkadaşlarımız da vardır. Mesela; Aman şimdi konu bul, foruma gir, hangi bölüme uygun olduğuna karar ver, başlığı aç, mesajı yaz, önizleme yapıp kontrol et, anket koysam mıııııı, koymasam mıııııı diye bi kararsızlık yaşa, sonra da bana ne yaaaaaa diyip yolla, cevap gelmesini bekle, sana sataşan olup olmadığına bak, sık sık kontrol et bilmem ne zart zurt... gibi. Fazla mı abarttım ne?

Eldarin sen yaz birşeyler de yapay olup olmadığına biz karar veririz. :D
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Bakın, ben ne dedim? Sitenin teması düzeldi, hızlı cevap eklendi, biraz da hızlandı; site coştu. Artık takip etmekte zorlanıyorum. Eski günlerdeki gibi..

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Hızlı cevap işleri hızlandırdı yani :) Buna sevindim.

Bu aralar iyi konular açılıyo gibi.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Hızlı cevap gerçekten de bir hayli işe yaradı. Ama dil çıkarayn smileyimi de geriye isterim :P Bakın dil çıkmıyor dil yazıyor :P

Bence sitede yeni konu açılmamasının nedeni sürekli aynı üyelerle dönmesi sitenin. Sitede yeni üyelerin forumlara katılımı ne kadar az ise ilginç başlıkların gelişi de o kadar az olacaktır. Yeni üyeler sohbetlere katılmazsa dialoglar kısır bir döngüye girecektir. Hep aynı kişiler bir noktadan sonra dialog kurmaktan sıkılacaklardır.

Daeya'nın dediği konu açmaya üşenme durumu da olabilir. Sonuçta bahar aylarındayız :D Vallahi öyle zamanlar oluyor ki üye girişi yapmaya üşendiğim anlar oluyor :P Hemde baharın başındayız daha :roll: Bazen öyle boş boş oturup ekrana bakıyorum. :roll: Birde kapıda sınavlar var ve gittikçe yaklaşıyorlar... :???:
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

cidden ölü toprağını üzerimizden atmamız iyi oldu, artık bu ivmeyle baya devam ederiz biz,
sitenin tam performans çalışmasının da faydası oldu ama esas olan insanların biraz daha fazla zaman ayırması oldu...

görüş ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

bu arada cevap uyarı sistemi direk olarak BULK maile gidiyor...önceden INBOX a gelirdi....problem benim hesaptamı yoksa sistem mi değişiti.........
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Post Reply