KIYAMETİN AYAK SESLERİ [Yorumlar]

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Beni ters köşeye yatırdığını kabul ettim Nergos kutlarım. Ama bir hırsızı lanetin ne olduğunu anlamasa da kendisini bir çeşit deney malzemesi olarak kullanacağına inandırmak ne kadar iyi oldu bilmiyorum. Sanırım bunu zaman gösterecek.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Hakan benimde merak ettiğim birşey var.

1- bu rünler sesi birbirimize iletiyorsa (yani aydaki astronotların telsizi gibi ise) o zaman 2 kişi birbirine fısıldasa bile digerleri duymazlar mı?

2- bu pis bücüyü message büyüsü yaptıgında ben onun büyüsünün spellcraft ile anlamış olabilirmiyim (zaten duymuş olma şansım da var ;))

3- birde baya uzun msglar atmışlar birbirlerine esası 25 kelime değilmiydi? yoksa ben mi yanlış büyüyü hatırlıyorum?
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Olsun olsun böyle daha heyecanlı oldu. : ) Gerçi kıyameti önleme şansımız bir parça azalmış da olabilir ama bakacağız artık. : ) Gerçek nalette daha da fazla azalacaktı bu şans.. şimdi en azından Nergos un önünde olası bir düşman olarak sadece bir hobbit hırsızı var. : ) Bir şekilde gerçek ortaya çıksa bile zaten problem çözülür di mi ?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

DM olmadan oyunu iki sayfa götürerek sanırım ne kadar olgun oyuncular olduğumuzu göserdik : p

Ama sanırım bu noktadan sonra güneşi DM in tasvir etmesi daha doğru olur. Ya da isterseniz O Justorius muydu neyse işte onun kalbini güneşin dibinde bulup kıyameti hemencecik sonlandıra da biliriz.
HARBE GİDEN
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Yahu ne zorunuz var? Bıraksaydım da ipliklere mi gitseydi? Aha sayemde fazladan bir sayfa yazmaktan kurtuldunuz :mrgreen: Hayır şimdi salacağım Rivro'yu ortaya, sonra bütün Positive Energy Plane'de buçukluk arayacaksınız. :-P :mrgreen: :mrgreen:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ne var iplikler çok mu kötüydü Nergos ? ? ? Ayrıca Rivro nun damarına basmak daha mı iyi oldu o da tartışılır ? Zaten üç sayfadır tartışıyoruz birbirimizi yiyoruz, her halde bu grup bir hafta daha dayanır DM gelmezse birbirine girişir. İsimsiz oğlan grubu yeterince birbirine bağlamadı. Hepimize sana çok güveniyorum falan dedi. Ama herkes karşıdakine niye güveneceğini bilmiyor.
En azından benim gariban Rivrom bilmiyor. Zaten olayların bıçaklanıp ölümün eşiğindeyken gelişmesi de daha da onu şaşırttı. Bakalım hikayenin sonlarından nerelerde olacak?
HARBE GİDEN
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Shevarash wrote:Hakan benimde merak ettiğim birşey var.

1- bu rünler sesi birbirimize iletiyorsa (yani aydaki astronotların telsizi gibi ise) o zaman 2 kişi birbirine fısıldasa bile digerleri duymazlar mı?

2- bu pis bücüyü message büyüsü yaptıgında ben onun büyüsünün spellcraft ile anlamış olabilirmiyim (zaten duymuş olma şansım da var ;))

3- birde baya uzun msglar atmışlar birbirlerine esası 25 kelime değilmiydi? yoksa ben mi yanlış büyüyü hatırlıyorum?
Fısıldamak ya da bağırmak madde düzleminde olduğundan farklı bir etki sergilemeyecektir. Necros fısıldadığında büyüsel güç onu bi nebze de olsa sizin kulağınıza da iliştirir, eğer listen check i tuttururusanız bu sözlerin bir kısmını ya da hepsini duyarsınız. Yani reel ortamdan bir farkı yok olayın.

Denersin abi. Read lips + Spellcraftı tutturursan daha önce bu tip bir büyüyü algılamışsın demektir.

Yok büyüye baktım demin, kelime kısıtı yok, süre kısıtı var benim gördüğüm kadarıyla.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

iyi denedim o halde, gerçi denememe gerek yok otomatik olur bu davalar tuttuysa söylersin sen :)
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Sen önce karakter kağıdını yolla maile :-). Yaptım demeyle olmuyo bu işler :D.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

benim durumumada bir açıklık tanrısız kalmış GM bey. ne yapıcaz nasıl yapcaz hatırlama olayını nasıl belirleyecez? yani kafamda ışık mı yanacak birden :)
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

madem listen tutturma şansımız var o halde read lips değilde listen atalım :) karakter kağıdına gelince çoktan yeni versiyonunu yaptım msnden bir ara hatırlat şimdi maile atınca çok resmiyet oluyor iş başvurusu gibi sevmiyorum :)
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Maille atsana daha iyi olur gerçi, her zaman aynı bilgisayardan giremeyebiliyorum, hem save lerde saklanmış oluyor karakter kağıdı da.
Neyse hallederiz işin o kısmı sorun değil. Senin skill check ini de hallettikten sonra dödürelim şu turu...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Tur mu tur diye bir şey mi var.. : ) Vallahi bizim oyunda tur pek hissedilmiyor. Sanki her şey kesintisizce devam ediyormuş gibi. İstersen abi sen şu güneşin de ayrıntılı tasvirini ver biz devam edelim. : )
HARBE GİDEN
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Çok merak ettim düzlem yerlileri İspanyolca mı konuşuyor. Vallahi Almanca olsa Almanca biliyordum. : )
HARBE GİDEN
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eheh bunların dillerini biraz daha nazik yaptım da direk yansımış sana da ,amacına ulaşmış o zaman, diyebilirim :=). Kültür seviyeleri Almanlar gibi olabilir belki ama dilleri Almanlar gibi kaba olmadı bunların :=).
Locked