Tüm şehirlerden toplaşabilir miyiz acaba ?

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Tüm şehirlerden toplaşabilir miyiz acaba ?

Post by ulfgar »

şimdi bu diyarın çeşitli şehirlerde yaşayan sakinleri var. acaba diorum hani hakkaten acaba bütün bu şehirlerden sabahın köründe otobüse atlayıp ankara falan gibi merkezi bi kentimizde buluşabilir miyiz? zor olur kabul ediyorum.. hatta kimse bu taşın altına elini sokmaya yanaşmaz belki bunu da kabul ediyorum ama denemek lazım die düşündüm. kısacası demem o ki, gelin bi buluşma ayarlayalım. Yurdumun köşesinden bucağından gelinecek bi buluşma olsun belki frpworld ün bu güne kadar yaptığı en büyük şey olur kim bilir? ne diosunuz ??

Not: kimse bişey demezse şaşırmam. bizim istanbul buluşmalarımız kaç kere yalan olmuş:D
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Cidden çok büyük birşey bu dediğin olay.Adam istanbul da oturmasına rağmen istanbul daki buluşmaya gelmiyorsa neden ankaraya gitsin.Bu buluşmanın tek iyi yanı ise Ankaradaki frpworld kullanıcıları çok sevincek :D
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

:D:D ankara yı ölesine söledim merkezi geldi gözüme bi anda.. ulaşımı daha kolay olan yerler var. mesela istanbula daha kolay geliniyo bile olabilir bilmem..
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Belkide,sen bir de İstanbul a göre dene bakalım :) ..
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

Aslında şimdi aklıma geldi.. Herhangi bi yerde Bi con. olduğu zaman toplanıp oraya gidelim yine aynı şey olmuş oluyo. Önemli olan "frpworld bursa frpworld izmir" olayından kurtulup bi frpworld yakalamak.. yani ben böle düşündüm en azından. Con için toplanılırsa daha güzel olur hem anlamlı manalı olur.. 50 kişi 100 kişi çıkarız meydane var mı bizden merdane die yerleşir oyunumuzu oynarız. harika olur :)
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

şansını dene 8)
Post Reply