şimdi bu diyarın çeşitli şehirlerde yaşayan sakinleri var. acaba diorum hani hakkaten acaba bütün bu şehirlerden sabahın köründe otobüse atlayıp ankara falan gibi merkezi bi kentimizde buluşabilir miyiz? zor olur kabul ediyorum.. hatta kimse bu taşın altına elini sokmaya yanaşmaz belki bunu da kabul ediyorum ama denemek lazım die düşündüm. kısacası demem o ki, gelin bi buluşma ayarlayalım. Yurdumun köşesinden bucağından gelinecek bi buluşma olsun belki frpworld ün bu güne kadar yaptığı en büyük şey olur kim bilir? ne diosunuz ??
Not: kimse bişey demezse şaşırmam. bizim istanbul buluşmalarımız kaç kere yalan olmuş:D
Tüm şehirlerden toplaşabilir miyiz acaba ?
Tüm şehirlerden toplaşabilir miyiz acaba ?
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Aslında şimdi aklıma geldi.. Herhangi bi yerde Bi con. olduğu zaman toplanıp oraya gidelim yine aynı şey olmuş oluyo. Önemli olan "frpworld bursa frpworld izmir" olayından kurtulup bi frpworld yakalamak.. yani ben böle düşündüm en azından. Con için toplanılırsa daha güzel olur hem anlamlı manalı olur.. 50 kişi 100 kişi çıkarız meydane var mı bizden merdane die yerleşir oyunumuzu oynarız. harika olur 
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..