Benim yazmış olduğum(aşık olduğum zamanlarda) bir kaç paragraf...
MASAL TADINDA BİR AşK
İlk bakışta aşk böyle bir şeymiş…
Islak avuçlarının içinde tuttuğu bir kar tanesinin ömrü kadar kısa bir an. O baktı ben eridim, ben eriyordum o bakıyordu. Sırılsıklam olmuştum, titriyordum. Göz kapaklarım engellercesine onu seyretmeme kapanıyordu sanki. Kim lütfetmişti onu bana, kim vermişti bu şansı.
Peki, neden şimdi bir şey kalbimi ısırıyordu. Tüm bunlara rağmen hala bakıyordu. Ve işte direncini kaybetmiş kalbim kanıyordu. Belki zamanla kabuk tutacaktı, iyileşecekti. Belki de gömleğimin altından sızan her daim kanayan bir yara olacaktı. Biliyor musun ben artık hiçbir şeyden korkmuyorum. Ve yine ben bir daha âşık olmak istemiyorum.
Kalem tutamaz oldu ellerim yoksa âşık mıyım onu da bilmiyorum...Eskiden oyuncaklarım vardı oynadığım, şimdi oyuncak olmuşum ellere bunun sonu nedir, o nu da bilmiyorum...
Unutmadan söyleyim bunların devamı da var... :king:
Kalem tutamaz oldu ellerim yoksa âşık mıyım onu da bilmiyorum...Eskiden oyuncaklarım vardı oynadığım, şimdi oyuncak olmuşum ellere bunun sonu nedir, o nu da bilmiyorum...
Basit biyo-kimyasal olayların abartılı bir dille yazılması anlatılması vs vs gibi dile getirilmesi beni kanser ettiğin için "keşke yazmasaydın" deyip sevgilerimi iletiyorum.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
Hocam arkadaş yazmış gayet güzelde olmuş...Ama emerusa katılıyorum aşk meşk boş iş.Bu işleri bırak hayatını yaşa dememe rağmen başaramayan birisi olarakta içim acıyo...
Evet bende kesinlikle devamını büyük bir merakle bekliyorum:)Bana göre insanların hangi duygular içinde olsada bir şeyler karalması çizittirmesi güzel bi olay:)