YETER ARTIK FALLOUT 3 ÖIKSIN !!!

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

YETER ARTIK FALLOUT 3 ÖIKSIN !!!

Post by Yener »

Ã?ıkış tarihi tam bir yılan hikayesine dönmüş olan bir oyun fallout 3 , ilk iki oyunun yapımcısı black isle ın kapanmasından sonra pek çok kişi 3. bir oyunun olmayacağı kaygısına kapılmıştı fakat daha sonra interplay bu işe dahil oldu ve daha sonraki oyunun 3-d çıkacağı haberleri ile pek çok fallout fan. 'ı büyük bir hayal kırıklığına uğramıştı, daha sonra bir anda bethesda softworks (The Elder Scrolls oblivion 'ın yapımcısı) oyunun bütün haklarını satın aldı biz fallout 1 den beri hep yeni bir fallout yapmak istiyorduk harika bir oyun yapıcaz dediler ve fanları sevindirdiler. Oyunun yapılacağına dayir müjdenin verildiği tarih 2002 sonlarıydı ve oyun hala ortalarda yok, bazı yerlerde bitirildiği söylentileri dönerken bazı yerlerde iptal edildiği söylentileri hala mevcut, duke nukem foreverın çıkışından 1 ay sonra piyasaya sürülecek söylentiside vardı zaten bunu duyunca bu oyun çıkmaz kaygısına kapılmıştım bende pek çok kişi gibi. şimdi de "fallout 3 un yapimini george bush engelliyor" söylentileri mevcut.

http://sourtimes.org/show.asp?t=fallout ... engelliyor

Neyse piyasaya çıkacakmış yakında (en azından öyle umummaktan başka yapacak bir şey yok).

Alın arkadaşlar Fallout oyun görüntülerine doya doya bakın, şimdilik bunlarla idare edeceğiz :( .

2004 yılında yapılmış bir ön inceleme : http://www.merlininkazani.com/codes/rev ... =1353&PN=3

fotolar :
http://www.nma-fallout.com/fallout3/fo3-vault1.jpg
http://www.nma-fallout.com/fallout3/fo3-ext1.jpg
http://www.nma-fallout.com/fallout3/fo3mm.png
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

offf..
cıkar insallah cabucak ya..
bide ben ultima online 2 nin şeylerini yollıım sizede bakın doya doya... :wink:

http://www.uo.com/uokr/UOKR/UOKR.html
http://www.gamespot.com/news/6156485.html

gelir buda yakında inş...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Ultima mı dedi biri :D Uo manyağı olarak sağlığım açısından en yakın sürede çıkmasını istiyorum :D
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

eet ve en düsel kısmı kamera acısına ellememişler sadece grafikler güsellesmiş
harika olmus... :clap:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Konu fallout 3'tü galiba beyler :)
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

Senelerdir Fallout 3 muhabbeti döner, hep söylentiler vardır.. Ama bugüne kadar bi kaç SS'den başka elle tutulur hiçbişey göremedik.. Benim umudum kalmadı açıkçası..
Ayrıca Fallout bu kadar zaman sonra yapılırsa, günümüz teknolojisine uygun olarakdan Fallout 1-2 deki izometrik görüntü ve sade grafiklerini kaybeder.. Ve size garip gelebilir ama ben 1 ve deki görüntülerin aynısını istiyorum.. Bu zamanda öyle görüntülerle bi oyunun yapılmasını beklemek biraz komik kaçıyo ama Fallout ortamını, Wasteland atmosferini bence ilk oyunlarda yansıtılından daha iyi hiç bi şekilde yansıtamazlar.. 3D denmiş.. Bi düşünsenize arkadaşlar, Karşınızda birsürü mutant , birisine Alien Blasterla ateş ediyosunuz ve kül oluyo.. Bunu İzometrik görüntüde çok da başarılı bi şekilde yapmışlardı fakat 3D bi oyun olursa ya bunu adamakıllı yapamazlar, ya da çoğu Falloutsever sistem değiştirmek zorunda kalır.. Gerçi benim derdim sistem değil, tamamen oyunun atmosferinin bozulmasından korkmam.. Fallout hala oynadığımda içimde farklı dygular uyandıran, aklıma çözemediğim birsürü düşünce sokan,içindeki bi olayı 234325 kere görmüş olsam bile hala "Oha be çok güzel" dedirten bi oyundu..Ve ben öyle kalmasını istiyorum.. İmkansızı gerçekleştirip tamı tamına aynı atmosfere bizi sokup, aynı güzellikte bi oyunla karşımıza çıkacaklarsa seve seve..Ama günümüzde ticari kaygılar yüzünden grafikleri güzel içi boş oyun furyasına bi oyun katıcaklarsa hiç bişey yapmasınlar.. Ben Fallout 1'imi, Fallout 2'mi kurar kurar baltan oynarım..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Sende benim gibi düşünen pek çok kişiden birisin ombuspider :) . Bende kesinlikle 3-D olmasını istemiyorum, hatta bizim gibi düşünen pek çok Fallout hastası varki bunlar aralarında 1-2 senedir imza topluyor, Fallout 3-D olmasın, eskisi gibi olsun 1. ve 2. oyunun grafiklerine razıyız diye. Fallout dünyada en çok hastası bulunan oyunların başında geliyor ki bunun net üzerinden mail yolu ile devasa bir online oyunu mevcut bir ara bulursam bu oyunu size atarım ağzınız açık kalsın milyonlara ulaşmış katılım başınızı döndürsün en büyük hayran kitlesi ise A.B.D , Ã?in, Japonya ve K. Kore 'de emin olun ki bu kişilerde yeni ve harika bir fallout oyunu nun senelerdir hayalini kuruyordur ve belkide onlarda aralarında imza topluyor :) .

Ben ümitliyim yeni bir fallout çıkacak ve harika bir oyun olacak bende 3-D olması taraftarı değilim ama öyle olsa bile sırf hikayesi için oynarım, ombuspider arkadaşımızında en büyük kaygısı olan atmosferi bozmazlarsa :( .
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

Tabiki de "fallout" severler olarak 3d olmasına karşı çıkıcaktır herkez. Niye mi? Ã?ünkü "o" bir efsane. Gelmiş geçmiş yapılmış en iyi serilerden biri. O bir bilgisayar oyuncusunun doyum noktası. Bu yüzden eski bir fallout oyuncusunun isteyebileceği tek şey , ek bir senaryo.
Ama gel gelelim yeni oyunculara. O grafikleri gören bir çocuk muhtemelen ben bu oyunu oynamam diyecektir. Ã?ünkü yeni nesil grafiği ön plana alan bir nesil. sen bu oyuna 3üncü boyut ekler ve bunu başarılı bir şekilde yaparsan; ki "Bethesda" ya güvenim sonsuz, harkulade olur. Eski nesil "Fallout Boys" ile yeni nesil paladin adaylarını bir araya getirmiş olursun.

Kaldı ki böyle bir başarı neler getirir;
-12 yaşındaki kuzenimle "fallout" muhabetti yapabilirim.
-Oyun oynamayı bırakmış bir arkadaşıma, yüzümde bir gülümsemeyle cd kapağını gösteririrm.
-Hüzünlenir ağlarım.
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

Fallout 3'ün çıktığı gün sevinçten ağlicağım garanti zaten :)
Yener, bahsettiğin oyun hakkında biraz daha bilgi alabilir miyim?
Ya da direk oynayabiliceğim bi link var mı ?
Dürüst olmak gerekirse ben 10-11 yaşlarındaki çocukların net kafelerde C.S oynar gibi Fallout oynamalarını istemem .. Oynasınlar oyun görsünler tabi ki ama, birsürü velet 2 ayda " Ben bu oyunun kitabını yazdım olm" diye dolaşmaya başlarsa katliam çıkarabilirim :-P
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

ombuspider wrote:Yener, bahsettiğin oyun hakkında biraz daha bilgi alabilir miyim?
Ya da direk oynayabiliceğim bi link var mı ?
Buyrun buradan yakın :) :

http://www.nma-fallout.com/
http://www.frappr.com/?a=browsetag&tag=fallout
http://www.nma-fallout.com/forum/index.php
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

Teşekkür ederim..
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Tamam arkaaşlar. Artık falout 3ün çıkması için gerekli işlemleri başlatıyoruz. Bölüm yöneticimiz setsuna firmayla görüşecek :P

şaka bir yana...

Artex_Croma, nın belirttiği gibi bir 2 boyutlu 3 boyutlu sendromu yaşanabilir. Bu tartışmaları heroesdan da hatrlıyorum. Grafik kasmaktan oyun mekaniğine yeterince önem verilmemesi çok karşılaşılan bir durum oldu. Bir de alışkanlıklarımıza ters düşüp oyunun havasını da bozabiliyor ama artık oyunlar 3 boyutlu çıkıyor napalım alışmak gerek :)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Efla wrote:Tamam arkaaşlar. Artık falout 3ün çıkması için gerekli işlemleri başlatıyoruz. Bölüm yöneticimiz setsuna firmayla görüşecek :P

şaka bir yana...

Artex_Croma, nın belirttiği gibi bir 2 boyutlu 3 boyutlu sendromu yaşanabilir. Bu tartışmaları heroesdan da hatrlıyorum. Grafik kasmaktan oyun mekaniğine yeterince önem verilmemesi çok karşılaşılan bir durum oldu. Bir de alışkanlıklarımıza ters düşüp oyunun havasını da bozabiliyor ama artık oyunlar 3 boyutlu çıkıyor napalım alışmak gerek :)
Evet arkadaşlar, siz bu işi bana bırakın :)

3 boyutun şu andaki haliyle gerçekçiliği arttıracağı veya daha rahat bir oynanış sunacağı yerde tam tersini yaptığını düşünüyorum (tabii istisnalar da olabiliyor). Ancak bunun bir ara dönem olduğunu ve ileride "Vay bee, şu 2 boyutlu oyunlardan ne zevk alıyomuşuz acaba?" gibi cümleler kuracağımızı umuyorum.

Kısacası umudumuzu kaybetmeyelim. Teknoloji gelişiyor ve bir gün 3d kendisini bize sevdirmeyi başarabilir.

Saygılarımla...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Setsuna bende gelirim senle bethesda 'nın kapılarının zırhlarımızı ve silahlarımızı da kuşanalım, "fallout neden çıkmıyor?" sorusunu birde o şekilde sormayı deneyelim bakalım :D . Yada bizde aramızda imza toplayalım, düşünsenize FRPworld ün 8000 üyeside imza verse, hatta ben mahallede Bakkal Hüseyin amcadan, muhtardan, kapıcı İsmail abiden, üst komşu Ayşe Teyze den de imza topliyim :D .
Setsuna wrote:ileride "Vay bee, şu 2 boyutlu oyunlardan ne zevk alıyomuşuz acaba?" gibi cümleler kuracağımızı umuyorum.
Valla ben hiç ummuyorum inşallah böyle duygulara kapılmayız, benim hayatım o 2 boyutlu oyunlarla geçti onların çok büyük bir deyeri var benim için. Fakat işte bizden sonra gelecek nesilin bunu demesi muhtemel.
Setsuna wrote:Kısacası umudumuzu kaybetmeyelim. Teknoloji gelişiyor ve bir gün 3d kendisini bize sevdirmeyi başarabilir.
Bundan eminim bu kesin, zaten şimdiden kendini çok sevdirmiş, pek çok 3d oyun mevcut.

Ã?midinizi yitirmeyin kardeşlerim güzel bir fallout bekliyoruz ama hala bekliyoruz ben fallout 2 yi ilk bitirdiğimden beri bekliyorum:( .Pek çok fallout hastası gibi.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Nette dolaşırken pek iç açıcı olmayan bir manzarayla daha karşılaştım, PS2 için bir Fallout oyunu çıkartılmış ve grafiklerinide pek iç açıcı bulmadım açıkçası, tabi oyunu oynamadım ama görüntü olarak güzel durmuyor, hemde oyun İnterplay yapımı dağılmadan önce çıkarmışlar. Alın bide siz göz atın bu manzaraya.

linkler ---> Kapak ---> Fotolar

Bu gördüklerim birde aklıma şu soruyu getirdi, Fallout 3 yapılsa bile acapa PC için mi çıkacak yoksa PS3 için mi ?
Post Reply