Setsuna bende gelirim senle bethesda 'nın kapılarının zırhlarımızı ve silahlarımızı da kuşanalım, "fallout neden çıkmıyor?" sorusunu birde o şekilde sormayı deneyelim bakalım

. Yada bizde aramızda imza toplayalım, düşünsenize FRPworld ün 8000 üyeside imza verse, hatta ben mahallede Bakkal Hüseyin amcadan, muhtardan, kapıcı İsmail abiden, üst komşu Ayşe Teyze den de imza topliyim

.
Setsuna wrote:ileride "Vay bee, şu 2 boyutlu oyunlardan ne zevk alıyomuşuz acaba?" gibi cümleler kuracağımızı umuyorum.
Valla ben hiç ummuyorum inşallah böyle duygulara kapılmayız, benim hayatım o 2 boyutlu oyunlarla geçti onların çok büyük bir deyeri var benim için. Fakat işte bizden sonra gelecek nesilin bunu demesi muhtemel.
Setsuna wrote:Kısacası umudumuzu kaybetmeyelim. Teknoloji gelişiyor ve bir gün 3d kendisini bize sevdirmeyi başarabilir.
Bundan eminim bu kesin, zaten şimdiden kendini çok sevdirmiş, pek çok 3d oyun mevcut.
Ã?midinizi yitirmeyin kardeşlerim güzel bir fallout bekliyoruz ama hala bekliyoruz ben fallout 2 yi ilk bitirdiğimden beri bekliyorum:( .Pek çok fallout hastası gibi.