Warcraft3, FrozenThrone ve DotA

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Warcraft3, FrozenThrone ve DotA

Post by Aredheliquas »

ya bu 3 oyunu netten indirmem lazım nasıl, nerden indirebilirim bi bilgisi olan varmı??
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Oyunları internetten indirmek yasal değildir bu yüzden forumda tartışılması doğru olmaz. Burada satın almanız gerektiğini söyleyebilirim.

Dota içinse
http://www.dota-allstars.com/
resmi sitedir. Kolay gelsin...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

War3 ile Frozen Throne yi zaten herhangi bir pc ci de bulabileceğini düşünüyorum çünkü bu benim için zor olmadı.Ankara da rahat bulursun bence."Dota" denilen şey Defence of the ancient,sadece bu oyundaki bir haritadır.Yani Dota diye bir oyun yok.Sadece bu bir war3 ve Frozen Throne yi yükledikten sonra www.dota-allstars.com dan indirebileceğin bir map tir.Yardımcı olabildiysem sevindim.
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ok saolun ama dota için daha fazlasının gerektiğini öğrendim bissürü patch flm varnmıs şu anda kotamı katlederek onlarla uğresıorum :D
genede tesekkürler...
ayrıca efla sende haklısın ama satın alsam bile orjinalmi alcam yani gene yasa dısı olcak..
ama hakılısın bişiy diyemem.. :wink:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Raistt
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Raistt »

dotayı 2.5 senedir oynuyorum ama defence of the ancient oldugunu yeni öğrendim :D
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ya maplere koydum seyi ama olmuo...
pfff...
nasıl yapcam bi bilgisi olan yokmu ya..
sadece maps kısmına o haritayı kopyalamak yeterli değpil gibi...
başka bişiyler yapmak lazım ama ne???
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Ya şu 2 kişinin alıntı olduğunu öğrenemediğim için böyle direk yazıyorum :D (idare ediverin)

Dota nın defence of the ancient olduğunu kimse bilmiyor zaten map direkt DOTA diye bilindi şuanda gir sor DOTA nın Defence of the ancient olduğunu bilen çok çok az insan vardır.Bende zaten sitesini karıştırken rastladım yoksa hiç alakam ilgim yok :) .Zaten millette sallamıyor bilsem ne olur bilmesem ne olur havasında.

Aredheliquas,yapman gereken şey sabit diskinde program files dosyanın içinde bulunan Warcraft III isimli dosyanın map bölümü tıklayıp Frozen Throne yi ondan sonra da Download klasörlerini açıp buraya netten çektiğin mapleri yapıştırmandır.Sorun kalkacaktır..Yardımcı olduysam sevindim :)
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

oluo amaaa... :cry: :cry:
kafayı yicem...
oyunu acınca orda görüorum oyunu ama cift tıkladıımda hiçbişiyi olmuyor sanki hiç tıklamamaısım gbi ana sayfasına geri dönüyor maps'in... :cry:
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

yaw hiçmi bi kimse yok bana yardım edebilecek kafayı yicem 2gündür uğrasıyorum su salak oyun için genede olmuyo... :cry:
yakında kod dösemeye başlarım valla bu kdar calısmadan sonra...
pfff... :cry:
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

Raistt wrote:dotayı 2.5 senedir oynuyorum ama defence of the ancient oldugunu yeni öğrendim :D
ben de seninle aynı durumdayım :P ama şimdi baktım ve gördüm ki aslında oyunun son sürümlerinde maps bölümünde haritayı seçerken ön izleme yerinde yazıyomuşşş:P
Gençlerimizde cahillik diz boyu canım :D

Saygılar...
To Live is To Die!
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Frozen Throne'u oynamadım, ama senin için biraz araştırdım.

Haritayı şu klasöre kaydetmeliymişsin: C:\Program Files\Warcraft III\Maps\Download

Bir de en son versiyonun yüklü olması gerekliymiş. Son versiyon 6,36b. Belki seninki eskidir.
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Setsuna wrote:Frozen Throne'u oynamadım, ama senin için biraz araştırdım.

Haritayı şu klasöre kaydetmeliymişsin: C:\Program Files\Warcraft III\Maps\Download

Bir de en son versiyonun yüklü olması gerekliymiş. Son versiyon 6,36b. Belki seninki eskidir.
Bir forum yöneticisi olarak davranışınızı takdir ediyorum.Tebrikler :clap: (Gerçi ben onu forum kirliliği olmasın diye özelden aydınlatmıştım bu konuda ama olsun ) Bravooo
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

yok ya hepsi doğru bendede ama kesin farklı bişiy var yada benim makinede bi mallık var...
teknoloji abi bu nerde pislik cıkarcaa belli olmuo...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Haritayı mı bulamıyorsun kurarken acaba? Bunun için kurarkende karşına çıkan haritalardan downloada vesaire girmelisin.

Ne tarz bi sorun olduğunu bilmek gerek. Tabii bir de sanırım oyunun verisiyonuna güncelleme gerekebilir...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ya işte haritayı buluorum ama yıkladığım zaman hiçbişiy olmuor saten ilk üzerine 1kes tıkladıımdada sentinel, scourge secmem flm lazım onlarda gelmiyor...
yani harita oyun içerisinde gözüküyor ama acılmıyor...
Post Reply