Warcraft3, FrozenThrone ve DotA
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Warcraft3, FrozenThrone ve DotA
ya bu 3 oyunu netten indirmem lazım nasıl, nerden indirebilirim bi bilgisi olan varmı??
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Oyunları internetten indirmek yasal değildir bu yüzden forumda tartışılması doğru olmaz. Burada satın almanız gerektiğini söyleyebilirim.
Dota içinse
http://www.dota-allstars.com/
resmi sitedir. Kolay gelsin...
Dota içinse
http://www.dota-allstars.com/
resmi sitedir. Kolay gelsin...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
War3 ile Frozen Throne yi zaten herhangi bir pc ci de bulabileceğini düşünüyorum çünkü bu benim için zor olmadı.Ankara da rahat bulursun bence."Dota" denilen şey Defence of the ancient,sadece bu oyundaki bir haritadır.Yani Dota diye bir oyun yok.Sadece bu bir war3 ve Frozen Throne yi yükledikten sonra www.dota-allstars.com dan indirebileceğin bir map tir.Yardımcı olabildiysem sevindim.
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

ok saolun ama dota için daha fazlasının gerektiğini öğrendim bissürü patch flm varnmıs şu anda kotamı katlederek onlarla uğresıorum
genede tesekkürler...
ayrıca efla sende haklısın ama satın alsam bile orjinalmi alcam yani gene yasa dısı olcak..
ama hakılısın bişiy diyemem..
genede tesekkürler...
ayrıca efla sende haklısın ama satın alsam bile orjinalmi alcam yani gene yasa dısı olcak..
ama hakılısın bişiy diyemem..
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Ya şu 2 kişinin alıntı olduğunu öğrenemediğim için böyle direk yazıyorum
(idare ediverin)
Dota nın defence of the ancient olduğunu kimse bilmiyor zaten map direkt DOTA diye bilindi şuanda gir sor DOTA nın Defence of the ancient olduğunu bilen çok çok az insan vardır.Bende zaten sitesini karıştırken rastladım yoksa hiç alakam ilgim yok
.Zaten millette sallamıyor bilsem ne olur bilmesem ne olur havasında.
Aredheliquas,yapman gereken şey sabit diskinde program files dosyanın içinde bulunan Warcraft III isimli dosyanın map bölümü tıklayıp Frozen Throne yi ondan sonra da Download klasörlerini açıp buraya netten çektiğin mapleri yapıştırmandır.Sorun kalkacaktır..Yardımcı olduysam sevindim
Dota nın defence of the ancient olduğunu kimse bilmiyor zaten map direkt DOTA diye bilindi şuanda gir sor DOTA nın Defence of the ancient olduğunu bilen çok çok az insan vardır.Bende zaten sitesini karıştırken rastladım yoksa hiç alakam ilgim yok
Aredheliquas,yapman gereken şey sabit diskinde program files dosyanın içinde bulunan Warcraft III isimli dosyanın map bölümü tıklayıp Frozen Throne yi ondan sonra da Download klasörlerini açıp buraya netten çektiğin mapleri yapıştırmandır.Sorun kalkacaktır..Yardımcı olduysam sevindim
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

ben de seninle aynı durumdayımRaistt wrote:dotayı 2.5 senedir oynuyorum ama defence of the ancient oldugunu yeni öğrendim
Gençlerimizde cahillik diz boyu canım
Saygılar...
To Live is To Die!
Bir forum yöneticisi olarak davranışınızı takdir ediyorum.TebriklerSetsuna wrote:Frozen Throne'u oynamadım, ama senin için biraz araştırdım.
Haritayı şu klasöre kaydetmeliymişsin: C:\Program Files\Warcraft III\Maps\Download
Bir de en son versiyonun yüklü olması gerekliymiş. Son versiyon 6,36b. Belki seninki eskidir.
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

ya işte haritayı buluorum ama yıkladığım zaman hiçbişiy olmuor saten ilk üzerine 1kes tıkladıımdada sentinel, scourge secmem flm lazım onlarda gelmiyor...
yani harita oyun içerisinde gözüküyor ama acılmıyor...
yani harita oyun içerisinde gözüküyor ama acılmıyor...