Dunemaul laf söylüyorsun BL soruyorsun.
Burning Legion tamamiyle bir leş server olmuştur Goldshire ortasında Shout'dan ana avrat düz giden adamlar felan var. Yani biraz KO dönmüş orası pek tavsiye etmem açıkcası.
Hunter/Rogue ikilemsine gelirsek.
Kesinlikle Hunter derim sebebi daha fazla dmg ve hiçbirşeye karışmadan savaşlarda uzaktan herkesi gebertmesi olarak diyebilirim.
Genellikle Bg'lerde ya Warrior'lar yada Hunter'lar birinci oluyor.
Bir Rogue - Hunter zor yener duel'de tabi Hunter Noob değilse.
Rogue karakterim olarak söylüyorum sakın Rogue açma ilerde çok çekersin. Sebebi bizim türkiye bağlantılarının ne kadar olduğu ortada sen adama stun atıyorsun o sırada vuruyorsun herif hareket etmeye başlıyor tam bir tane daha stun atıcan ama olmuyor neden acaba aaaaaaa.
Sen halbuki adamı önünde görüyorsun direk ağzında yani Kidney Shot atılacak mesafede ama yok işlemiyor bunun sebebi aslında o adam tam ağzının mesafesinde değil biraz daha önde hareket etmesinden dolayı olan bir dava, ama onu hala önünde görüryorsun. Bunada Late işte diğer bir adla Lag diyoruz.
Bundan çok yakınırsın ilerde söyleyim baştan birde her ne kadar Stealth zevkli gözüksede aaaa beni kimse görmüyor oleyyy arkasından yaklaşıyorum felan yalan artık bu olay.
Blizzard ne yapsakta bu Rogue'ların Stealth form'da görünmeye açık yapsak diye uğraşıyor herhalde, herhangi bir Warlock seni kabak gibi görüyor hele birde üstüne Human Warlock ise tamamen yandın.
Rogue başlarda zevkli bir char gibi görünebilir ama bir zaman sonra can sıkmaya başlıyor ben şu anda mutsuzum karakterimden yani ama genede sen bilirsin.