İzmir Buluşması / Beyin Fırtınası
Tamam perşembe günü 14:00 da iskele de buluşalım. Erdinç sen fotoğraf makinesini de getir. Nasıl beyin fırtınası yapılıyormuş bütün site görsün.
Farastu dert mi? Sende 16:00 da katılırsın buluşmaya, telefon numaramı özel mesaj olarak atıyorum sana, çarşıya geldiğinde haber verirsin, ona göre alırız seni buluşma mekanına götürürüz...
Erdinç seni bu beyin fırtınası mevzuunda çok haşin gördüm yalnız. Bakalım sonu nereye varacak
...
Farastu dert mi? Sende 16:00 da katılırsın buluşmaya, telefon numaramı özel mesaj olarak atıyorum sana, çarşıya geldiğinde haber verirsin, ona göre alırız seni buluşma mekanına götürürüz...
Erdinç seni bu beyin fırtınası mevzuunda çok haşin gördüm yalnız. Bakalım sonu nereye varacak
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
la olm yeni izmirliyim işte ne karıştırıyon bornovayı bile unutmuşum senelerdir tatillerde falan gelebiliyodum sen de biliyosun yane : ))))
ya neyse perşembe günü buluşcaz da ben nası buluşcam tanımadığım insanlarla öyle bi faktör var...
mustafa gözümsün bu arada belirteyim ; )
ya neyse perşembe günü buluşcaz da ben nası buluşcam tanımadığım insanlarla öyle bi faktör var...
mustafa gözümsün bu arada belirteyim ; )
iyi bir seyyahın belirli bir planı yoktur, ulaşmak gibi bir amacı da.
Annem sen gel saat 14:00'de iskeleye etrafına bak bağıra çağıra konuşan bir sürü gördün mü dal içlerine yada özel mesajla telefon numaranı ver arayalım biz seni
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Evet... Evet!!! Acı yok... Acı yok... Vur bana... Hadi!!!
Beyin fırtınasına çok feci hazırlandık... İlk olarak hazır yanımızdayken, Ã?ilek'in tahtını şöyle bi sarsalım diyoruz. Bakalım altından neler çıkacak
Nihahahahahaha!!!
Beyin fırtınasına çok feci hazırlandık... İlk olarak hazır yanımızdayken, Ã?ilek'in tahtını şöyle bi sarsalım diyoruz. Bakalım altından neler çıkacak
Nihahahahahaha!!!
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Hmm... Madem Ã?ilek Ankara'ya gitti. Fallen'da yazmamış hiçbirşey. O zaman bu buluşmada FRPWorld hakkında neler konuşulmuş kısaca not edeyim ben buraya.
Birinci öneri;
Site yeni kullanıcılar için fazla karmaşık görünüyor. Bunun için forum tümüyle bir kenara bırakılarak yeni bir tasarım ile hazırlanmış yeni bir forum denenebilir. Böylece hem 3 yıldır sitede dönen muhabetler arşivlenmiş ve kullanıcıların ziyaretine bırakılmış olur, hemde sıfırdan açılacak bir forum insanlara kullanım açısından rahatlık sağlar. Yeni forumda benzer başlıklar açıldığında da eski forumdan buraya linkler atılarak kullanıcılar ekstradan bilgilendirilir.
İkinci öneri;
Kapatın siteyi, Bodrum'a yerleşin.
Birinci öneri;
Site yeni kullanıcılar için fazla karmaşık görünüyor. Bunun için forum tümüyle bir kenara bırakılarak yeni bir tasarım ile hazırlanmış yeni bir forum denenebilir. Böylece hem 3 yıldır sitede dönen muhabetler arşivlenmiş ve kullanıcıların ziyaretine bırakılmış olur, hemde sıfırdan açılacak bir forum insanlara kullanım açısından rahatlık sağlar. Yeni forumda benzer başlıklar açıldığında da eski forumdan buraya linkler atılarak kullanıcılar ekstradan bilgilendirilir.
İkinci öneri;
Kapatın siteyi, Bodrum'a yerleşin.
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı