İzmir Buluşması / Beyin Fırtınası

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

öğrenciliğin gözü kör olsun saat 14.00 civarı dersim olmasından dolayı katılmam mümkün değil ama saatini daha geçe alırsanız bende gelebilirim ne biliim şöle 16.00 gibi bişey.... :-o
To Live is To Die!
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Tamam perşembe günü 14:00 da iskele de buluşalım. Erdinç sen fotoğraf makinesini de getir. Nasıl beyin fırtınası yapılıyormuş bütün site görsün.

Farastu dert mi? Sende 16:00 da katılırsın buluşmaya, telefon numaramı özel mesaj olarak atıyorum sana, çarşıya geldiğinde haber verirsin, ona göre alırız seni buluşma mekanına götürürüz...

Erdinç seni bu beyin fırtınası mevzuunda çok haşin gördüm yalnız. Bakalım sonu nereye varacak :D ...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Saat sabahın 08:50 sinde derse giriş saat 15:45 de ders bitişi.Eve gidiş sonra konak iskele ordan karşıyaka yok ben almim :).Size iyi eğlenceler iyi fırtınalar :)
No one hears him cry so he turns to evil...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ben de ayarlamaya çalışıcam süpriz bir kaç işim çıktı. Eğer işlerimi 14:00'e kadar yetiştiremezsem sizi ararım ben nerdeyseniz direk oraya gelirim.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Malesef uygun değilim.Nedir benim bu talihsizliğim ya hiçbir buluşmada bulunamıyorum :cry: .Var ben de birşeyler bir uğırsuzluk falan ben bir kurşun döktüreyim en iyisi. :)
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
utkuy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by utkuy »

bi sn arkadaşlar yahu şimdi ben yeni izmirli olan bi gencim kimseyi tanımıyom izmir tayfasından
ben de fırtınaya katılabiliyom mu????
hem tanışıklığımız artar...
iyi bir seyyahın belirli bir planı yoktur, ulaşmak gibi bir amacı da.
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Ustteki sahıs hamilimdir geregi yapılsın.

Mustafa aykut kılıc

Saka bir yana utku sen nasıl yeni izmirli oluyorsun benim bildigim temiz 20 senen var izmirde...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Herkes katılabilir arkadaşlar burda kıstas yok, önemli olan içinizdeki beyin aşkı..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
utkuy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by utkuy »

la olm yeni izmirliyim işte ne karıştırıyon bornovayı bile unutmuşum senelerdir tatillerde falan gelebiliyodum sen de biliyosun yane : ))))

ya neyse perşembe günü buluşcaz da ben nası buluşcam tanımadığım insanlarla öyle bi faktör var...

mustafa gözümsün bu arada belirteyim ; )
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Annem sen gel saat 14:00'de iskeleye etrafına bak bağıra çağıra konuşan bir sürü gördün mü dal içlerine yada özel mesajla telefon numaranı ver arayalım biz seni
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Evet... Evet!!! Acı yok... Acı yok... Vur bana... Hadi!!!

Beyin fırtınasına çok feci hazırlandık... İlk olarak hazır yanımızdayken, Ã?ilek'in tahtını şöyle bi sarsalım diyoruz. Bakalım altından neler çıkacak :evil:

Nihahahahahaha!!!
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
utkuy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by utkuy »

hımmm biraz geç okudum yazıyı : D saat 2 buçuk olmuş bi dahakine artıkın gelirim mutlaka...
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Kader utansın ki sizin buluştuğunuz vakitte ben malesef kine okuldaydım.Hüzünlüyüm artık bir dahakine :(
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Hmm... Madem Ã?ilek Ankara'ya gitti. Fallen'da yazmamış hiçbirşey. O zaman bu buluşmada FRPWorld hakkında neler konuşulmuş kısaca not edeyim ben buraya.

Birinci öneri;
Site yeni kullanıcılar için fazla karmaşık görünüyor. Bunun için forum tümüyle bir kenara bırakılarak yeni bir tasarım ile hazırlanmış yeni bir forum denenebilir. Böylece hem 3 yıldır sitede dönen muhabetler arşivlenmiş ve kullanıcıların ziyaretine bırakılmış olur, hemde sıfırdan açılacak bir forum insanlara kullanım açısından rahatlık sağlar. Yeni forumda benzer başlıklar açıldığında da eski forumdan buraya linkler atılarak kullanıcılar ekstradan bilgilendirilir.

İkinci öneri;
Kapatın siteyi, Bodrum'a yerleşin.
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Bende dün gördüm ama saat 5 gibi idi gelmek isterdim ama olmadı başka fırtınalara umarım
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Post Reply