güzel fikir üniversitede klüple kitap basmak ama bizim okulda frp klübü yokolmadı ileride üniversitede bir klüp filan kurar onun etkinliği olarak okul imkanlarıyla basarsınız. elinize bir kar geçmez ama en azından kitlelere ulaşır. o yüzden bence olabildiğince çok birikim oluşturmakta fayda var.
sitemizde roman yazarları var mı?
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
ee bu da güzel bir fikir... ama daha önce yapılan frp klubü kurma girişimleri rektör tarafından kesin bir kararla durduruldu. Yani Ege üni. zor. 9 Eylül üni. de açılmış. Evim 9 eylüle 5 dk belki onların klubüne üye olurum 
Konuyla çok alakalı olmayacak aa yeri gelmişken klübü kurmak için biraz isim değişikliği işe yarayabilir. Frp klübü rektöre saçma gelebilir. Ama bilim kurgu ve fantastik edebiyat tarzı birşeyler biraz daha kılıflı gibi olabilir. Yaratıcılığınızı kullanınişte 
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

merhaba benimde bir projem var ama büyük bir seri ve devamı gelicek bir konu konular birbirini doğurmaya aç fakat tek basıma bunun altından kalkmak az zor geliyor . eskisehirde olan ve kalemine güvenen varsa tanısıp ortak yapım olarak devam etmek isteğindeyim kaos sonrası oluşan yeni halklar yeni dünyalar yeni büyüler ve az bilim kurgu buram buram ama animeye taban oluşturacak bir düzende AY ve OKYANUS DÃ?NYA ve eski dünyadaki kaosdan kurtulan yeni halk var konunun içinde ayrıntı için ....benimle görüsün lütfen. 
Yeni bir dünya yapacaksan tek başına altından kalkmak tabiki zor. Benimde kuzenim böyle bir işe girişti ama tek başına olmasında dolayı bir türlü istediği hızda gidemiyor. Tamam belki ortaya çıkartmaya çalıştığı dünya çok ayrıntılı ve güzel olacak ama tek başına nereye kadar.
Keşke eskişehirde olsaydımda projene bir yardımım dokunsaydı. umarım ortaya güzel şeyler çıkar.
Keşke eskişehirde olsaydımda projene bir yardımım dokunsaydı. umarım ortaya güzel şeyler çıkar.
aransayes ben de sana klüp için bir kılıf hazırlamanı öneririm. birde şuda bir gerçek tüm klüp ler kurulurken kurdurulmaz
gerçekten bu hep böyledir.
eğer bir kere kurar sanız veya kurma girişiminde bulunursanız bu konularda deneyimli biri olarak size danışmanlık hizmeti nacizanede olsa vermek isterim
eğer bir kere kurar sanız veya kurma girişiminde bulunursanız bu konularda deneyimli biri olarak size danışmanlık hizmeti nacizanede olsa vermek isterim
Ege de değil ama 9 eylül üni. te bu sene en sonunda FRP klubü kuruldu. Yönetimde arkadaştan öğrendiğim kadarıylada bayağa aktif bir klüp olacaklarmış. Benide alırlarsa onların klubünde takılırım artık 
bunun içinde teşekkürlereğer bir kere kurar sanız veya kurma girişiminde bulunursanız bu konularda deneyimli biri olarak size danışmanlık hizmeti nacizanede olsa vermek isterim
- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

ben yardım etmeyi isterim ama , detaylar hakkında foruma veya internette bir alana bilgi koyman gerekli.
hayalinde bahsettiğin dünyanın fiziksel tasviri , boyutları , kıtaları , üzerinde yaşayan ırklar veya en azından belirlediğin ırklar , maden kaynaklarının yerleri , büyük şehirler , suyla kaplı alanlar , varsa su altı ve yer altı şehirlerinin yerleri , dünyaya açılan diğer küçüklü büyüklü boyutlar vs. vs.
bunların anlatıldığı bir bilgi yayınlar veya elime ulaştırabilirsen yardım etmek isterim.
hayalinde bahsettiğin dünyanın fiziksel tasviri , boyutları , kıtaları , üzerinde yaşayan ırklar veya en azından belirlediğin ırklar , maden kaynaklarının yerleri , büyük şehirler , suyla kaplı alanlar , varsa su altı ve yer altı şehirlerinin yerleri , dünyaya açılan diğer küçüklü büyüklü boyutlar vs. vs.
bunların anlatıldığı bir bilgi yayınlar veya elime ulaştırabilirsen yardım etmek isterim.
- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

memnun olurum teşekkürler.. en kısa zamanda sana bilgiye nası ulşacağını iletirim...
dünyalar kurtarılır...dünyalar yitilir...insanlar değişir...yeni ırklar oluşur..eski ırklar yokolur.. büyünün günü biter...mutasyon genlerde tüm yeni ırkların ve yeni güçlerin anasıdır..yitilen dünyalarda eski ırklar vardır...değişimin eşiğinde...öfkenin içinde derinlerde kaybolmus biçimde.....bir şarkı veya bir tekerleme var bir yerlerde ..ve hiç doğmaması gereken bir çocuk babasına kinlenmekte... :king:
dünyalar kurtarılır...dünyalar yitilir...insanlar değişir...yeni ırklar oluşur..eski ırklar yokolur.. büyünün günü biter...mutasyon genlerde tüm yeni ırkların ve yeni güçlerin anasıdır..yitilen dünyalarda eski ırklar vardır...değişimin eşiğinde...öfkenin içinde derinlerde kaybolmus biçimde.....bir şarkı veya bir tekerleme var bir yerlerde ..ve hiç doğmaması gereken bir çocuk babasına kinlenmekte... :king:
hoşuma gittidünyalar kurtarılır...dünyalar yitilir...insanlar değişir...yeni ırklar oluşur..eski ırklar yokolur.. büyünün günü biter...mutasyon genlerde tüm yeni ırkların ve yeni güçlerin anasıdır..yitilen dünyalarda eski ırklar vardır...değişimin eşiğinde...öfkenin içinde derinlerde kaybolmus biçimde.....bir şarkı veya bir tekerleme var bir yerlerde ..ve hiç doğmaması gereken bir çocuk babasına kinlenmekte...