sitemizde roman yazarları var mı?

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by buzdaglarininleydisi »

yok mümkün dil çünkü ben uzaylıyım bu dünyayla tek bağ memleket eskisehir.... :angel:
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Uzaylıda olsa insan insandır, ayrım yapmam. :D
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
Kullanıcı

TEşşEKÃ?RLER İNSAN OLğLU SEN MÃ?KEMMELSİN BİZİM ORDADA HERKEZE KAPIMIZ AÃ?IKTIR....YENİ DÃ?NYALAR VE YENİ İNSANLAR PEşİNDEYİZ İşTE HANİ şU ESKİ DİYARLARDAKİ KENDERLER GİBİ... :ayyyy!:
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Umarım kenderler benerliğiniz sadece yeni dünyalar ve yeni insanlara olan merakınızla sınırlıdır. Yoksa ben gelirken cüzdanı evde bırakıyım :D
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
Kullanıcı

merak etme hırsızlık yok bizim lisanımızda ve görünüş olarakta fiziken çook farklıyız :idea:
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Konu çok dağılmasın güzelim, adminlerden fırça yemeyim sonra :D Sen dünyanı oluşturmayı bitir, bizde o diyarlarda gezer maceradan meceraya atılırız 8) ayrıca son bişey görünüşünüz neye benziyor merak ettim
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
Kullanıcı

E BİRAZ GİZEM KATALIM GİZLİ KALSIN DİCEM AMA AVATARIMDAKİ ÖZELLİKLERİN BÃ?YÃ?K BİR KISMI VAR...KEDİ HAYRANLIğIDA DAHİL...BELKİ BASKA Bİ ZAMAN BASKA Bİ YERDE KONUUSURUZ.... :wink:
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Dünyanı oluşturmanda başarılar dilerim. ortaya çıkan gelişmelerden haberdar et bizi :) belki başka bir zaman başka bir yerde konuşuruz...
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
Kullanıcı

İNSALLAH Ã?Ã?NKÃ? YORUMLARINIZ BENİM İÃ?İN Ã?NEMLİ ...YENİ YEP YENİ AYRINTILARLA Ã?OOK YAKINDA..BURDAYIM
:w00t:
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

memnun olurum teşekkürler.. en kısa zamanda sana bilgiye nası ulşacağını iletirim...

dünyalar kurtarılır...dünyalar yitilir...insanlar değişir...yeni ırklar oluşur..eski ırklar yokolur.. büyünün günü biter...mutasyon genlerde tüm yeni ırkların ve yeni güçlerin anasıdır..yitilen dünyalarda eski ırklar vardır...değişimin eşiğinde...öfkenin içinde derinlerde kaybolmus biçimde.....bir şarkı veya bir tekerleme var bir yerlerde ..ve hiç doğmaması gereken bir çocuk babasına kinlenmekte...
ya bu bana biraz basma kalıp geldi...kendi kişisel yorumum alınmayın..
<div>Tári Nénharma....</div><br>
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

yukarıdada belirttim , üzülerek sana katıldığımı belirteyim. bencede biraz alalade ve sıkıcı örneklerine ulaşmak kolay bir tarz.

kendi adıma her ne kadar buzdağlarınınleydisi adına bağlayıcı olamıyacak olsamda, yardım teklifimin bu tarz bir yazı tarjı için geçerli olamayacağını hatırlatmak isterim
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

ay ne guzel sohbet etmişsiniz buzdaglarininleydisi ve aransayes, kıskandım vallaha ;) sırayla okuyordum, bi an konu saptı sandım, eyvah dedim, sonra toparladınız :)

Evet basmakalıp olmus galiba biraz, genelde girisler de boyle oluyo; ama ben sevdim, guzel olmus, tebrik ederim. Guzel bir baslangıc.
-'animeye taban oluşturacak'-
buzdaglarininleydisi, bu sozlerin dikkatimi cekti, biraz daha acar mısın? (benm ilgi alanıma girdiniz :D )

Bana gelirsek.. Ben de zmanında bir seyler karaladım :P Benim de bir arkadasla kurdugumuz bir dunyamız var, ona kronoloji yapacaktım 40 sayfa roman yazdım :D o da daha girişti, ugrassam bayagı bi uzun roman cıkacaktı. İnsanlar yazdıklarımın guzel oldugunu soyler de ben pek uzmanlık alanım oldugunu sanmıyorum. Yazmak zevklidir ama.

Not : ukalalık olarak algılamayın; ama bir yazarın yazım yanlıslarına dikkat etmesi gerektigini düsünüyorum. 'herkes'in 's' ile yazıldıgını, 'yepyeni'nin ve 'insanoğlu'nun bitişik yazıldıgını bilelim. Demin okuduklarımdan aklımda bunlar kaldı. Tekrar ediyorum, amacım ukalalık ya da kücük dusurmeye calısmak değil, hatırlatma.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

ay ne guzel sohbet etmişsiniz buzdaglarininleydisi ve aransayes, kıskandım vallaha sırayla okuyordum, bi an konu saptı sandım, eyvah dedim, sonra toparladınız
Aman... Dedikodu olacak sitede :roll: Paparazi gibi olur sonra :D
Sitemizde kim roman yazarları var mı? sorusundan devam :)
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
Kullanıcı

Yorumlarınız için teşekkür ederim olumlu olumsuz yazabileceğinz her şey kabulumdur. Yinede şundan bahsetmeden gidemiycem aranızdan. Bu yazmış olduklarım kitabımdan alıntı değildir. Sadece kitabımı tanımlamak için kullandıklarım o an aklımdan geçenler sadece yani anlıycağınız.....hikayemi o kadar kolay tanımadığım kişilerle paylaşabilecek kadar insanlara güvenemiyorum ..üzgünüm ama ben buzdağlarının leydisiyim ......ve bunu değiştiremem....
:wink:
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

üzgünüm ama ben buzdağlarının leydisiyim ......ve bunu değiştiremem....
hangisi ? Özgün olduğun gerçeğini mi değiştiremezsin yoksa leydi olduğun gerçeğini mi :D