sitemizde roman yazarları var mı?
-
aransayes
- Kullanıcı

-
aransayes
- Kullanıcı

Konu çok dağılmasın güzelim, adminlerden fırça yemeyim sonra
Sen dünyanı oluşturmayı bitir, bizde o diyarlarda gezer maceradan meceraya atılırız
ayrıca son bişey görünüşünüz neye benziyor merak ettim
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
aransayes
- Kullanıcı

-
C_Deschain
- Kullanıcı

ya bu bana biraz basma kalıp geldi...kendi kişisel yorumum alınmayın..
memnun olurum teşekkürler.. en kısa zamanda sana bilgiye nası ulşacağını iletirim...
dünyalar kurtarılır...dünyalar yitilir...insanlar değişir...yeni ırklar oluşur..eski ırklar yokolur.. büyünün günü biter...mutasyon genlerde tüm yeni ırkların ve yeni güçlerin anasıdır..yitilen dünyalarda eski ırklar vardır...değişimin eşiğinde...öfkenin içinde derinlerde kaybolmus biçimde.....bir şarkı veya bir tekerleme var bir yerlerde ..ve hiç doğmaması gereken bir çocuk babasına kinlenmekte...
<div>Tári Nénharma....</div><br>
-
trulias
- Kullanıcı

-
Possessed
- Site Çizeri
ay ne guzel sohbet etmişsiniz buzdaglarininleydisi ve aransayes, kıskandım vallaha
sırayla okuyordum, bi an konu saptı sandım, eyvah dedim, sonra toparladınız 
Evet basmakalıp olmus galiba biraz, genelde girisler de boyle oluyo; ama ben sevdim, guzel olmus, tebrik ederim. Guzel bir baslangıc.
-'animeye taban oluşturacak'-
buzdaglarininleydisi, bu sozlerin dikkatimi cekti, biraz daha acar mısın? (benm ilgi alanıma girdiniz
)
Bana gelirsek.. Ben de zmanında bir seyler karaladım
Benim de bir arkadasla kurdugumuz bir dunyamız var, ona kronoloji yapacaktım 40 sayfa roman yazdım
o da daha girişti, ugrassam bayagı bi uzun roman cıkacaktı. İnsanlar yazdıklarımın guzel oldugunu soyler de ben pek uzmanlık alanım oldugunu sanmıyorum. Yazmak zevklidir ama.
Not : ukalalık olarak algılamayın; ama bir yazarın yazım yanlıslarına dikkat etmesi gerektigini düsünüyorum. 'herkes'in 's' ile yazıldıgını, 'yepyeni'nin ve 'insanoğlu'nun bitişik yazıldıgını bilelim. Demin okuduklarımdan aklımda bunlar kaldı. Tekrar ediyorum, amacım ukalalık ya da kücük dusurmeye calısmak değil, hatırlatma.
Evet basmakalıp olmus galiba biraz, genelde girisler de boyle oluyo; ama ben sevdim, guzel olmus, tebrik ederim. Guzel bir baslangıc.
-'animeye taban oluşturacak'-
buzdaglarininleydisi, bu sozlerin dikkatimi cekti, biraz daha acar mısın? (benm ilgi alanıma girdiniz
Bana gelirsek.. Ben de zmanında bir seyler karaladım
Not : ukalalık olarak algılamayın; ama bir yazarın yazım yanlıslarına dikkat etmesi gerektigini düsünüyorum. 'herkes'in 's' ile yazıldıgını, 'yepyeni'nin ve 'insanoğlu'nun bitişik yazıldıgını bilelim. Demin okuduklarımdan aklımda bunlar kaldı. Tekrar ediyorum, amacım ukalalık ya da kücük dusurmeye calısmak değil, hatırlatma.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
aransayes
- Kullanıcı

Aman... Dedikodu olacak sitedeay ne guzel sohbet etmişsiniz buzdaglarininleydisi ve aransayes, kıskandım vallaha sırayla okuyordum, bi an konu saptı sandım, eyvah dedim, sonra toparladınız
Sitemizde kim roman yazarları var mı? sorusundan devam
Bir tek seni bana çok gördü dünya
-
buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

Yorumlarınız için teşekkür ederim olumlu olumsuz yazabileceğinz her şey kabulumdur. Yinede şundan bahsetmeden gidemiycem aranızdan. Bu yazmış olduklarım kitabımdan alıntı değildir. Sadece kitabımı tanımlamak için kullandıklarım o an aklımdan geçenler sadece yani anlıycağınız.....hikayemi o kadar kolay tanımadığım kişilerle paylaşabilecek kadar insanlara güvenemiyorum ..üzgünüm ama ben buzdağlarının leydisiyim ......ve bunu değiştiremem....

-
aransayes
- Kullanıcı