I OF THE DRAGON

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

değişik bişi valla ne bleyim ejder kontrol ediyoruz abi. senelerdir frplerde anasını ağlattığımız ejderleri kontrol ediyoruz hoş yani.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ya bu oyun yerine nwn2 çıktı onu alın, oynayın.
almanızı şiddetle tavsiye ediyorum...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Aredheliquas wrote:ya bu oyun yerine nwn2 çıktı onu alın, oynayın.
almanızı şiddetle tavsiye ediyorum...
Bu iki oyun birbirinden epey farklı. Hangi açıdan kıyaslayarak nwn2'yi bu oyunun yerine tavsiye ettin?
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

biliom farklı olduklarını ama oyun işte hepsi maksat zaman geçirmek.
bi kaliteli oyun oynayıp zamanını geçirmek var bi bi kalitesiz oyunlar. tabe oyunu beğenmiş olan olabilir zevk meselesi ama bence böle oyunlar yerine nwn2 oynamak daha iyi.
yani;
harcanan zamana değerlilik acısından kıyaslayarak nwn2 yi bu oyun yerine tavsiye ettim :) :idea:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

ı of the dragon un benim gördüğüm en büyük problemi dragon un kontrolünün zor ve hareketlerinin çok yavaş olması. sanki bir gemi yada ağır bir helikopter yönetmek gibi :)

ama demosundan gördüğüm kadarıyla gün geçirilecek bir oyundu... iyi değildi ama tetris inde iyi olduğunu kimse iddaa edemez :)
Post Reply