Sinema'ya Gidelim!!?
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Quil-shin bize yok yani utanın ya... Özellikle Corax utansın kan kardeşiim ulan... Quil-shin yok sana artifact martifact sen anlarsın ne dedimi... Yapmıom craft etmiom len 
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
lanet bi sinav yüzünden katilamiyorum
birakin ankaralilari beni özendiriyonuz
4. filme gelirim bende
hani bizim çekicemiz filme
oyuncular
yapimci
yönetmen
vs. vs.
Frpworld ekibi
ne dersiniz?
birakin ankaralilari beni özendiriyonuz
4. filme gelirim bende
hani bizim çekicemiz filme
oyuncular
yapimci
yönetmen
vs. vs.
Frpworld ekibi
ne dersiniz?
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
Abi sen gelcem dedinde biz seni red mi ettik?Sorarım sana!DeMRaN wrote:Quil-shin bize yok yani utanın ya... Özellikle Corax utansın kan kardeşiim ulan... Quil-shin yok sana artifact martifact sen anlarsın ne dedimi... Yapmıom craft etmiom len
Yaw şu artifact işini karıştırma,istersen benim bileti vereyim unutalım o işi
Aramıza hoşgeldin complicated. Bizler her zaman yeni dostlar edinmek isteriz ve bundan mutluluk duyarız. Sen de diyarlara hoşgeldin...complicated wrote:meraba nasılsınızaranıza yeni bir arkadaşı kabul edermisiniz acaba?
Ben diyarın Barbar savasşçısı Corax Tigerheart seni selamlarım...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Abi sen İstanbullu muydun onu bile bilmiyordum kiDeMRaN wrote:Quil-shin bize yok yani utanın ya... Özellikle Corax utansın kan kardeşiim ulan... Quil-shin yok sana artifact martifact sen anlarsın ne dedimi... Yapmıom craft etmiom len
Neyse bilet yer ayırtalım olmazsa anlaşırız biriyle belki yerini değiştirir. Zaten filmi izlerken benimle konuşmaya kalkanı çarmığa gerip linç ederim... Ama film öncesi ve sonrası konuşulmasına, aralarda muhabbet edilmesine izin veriyorum... (lütfettim
That which doesn't kill you, makes you stronger
mesafeler asilabilir
ama sinavlar asilamaz...
ama sinavlar asilamaz...
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Beyler Corax'a kıllık yapalım gelin..
O gün gideceğiz diyelim filme gitmeden yarım saat önce çorap çekmecemi düzenlemem lazım, gelemeyioruz desin herkes..
Böylece biletleri başkasına kakalama şansıda olmaz adamın..
Ehe, şaka bir yana hakkaten güzel bir gün olacak gibi gözüküyor.
(yahu 30 kişi falan olsaydık bir havamız olurdu böyle biraz ezik olecez ama neyse ehehee)
O gün gideceğiz diyelim filme gitmeden yarım saat önce çorap çekmecemi düzenlemem lazım, gelemeyioruz desin herkes..
Böylece biletleri başkasına kakalama şansıda olmaz adamın..
Ehe, şaka bir yana hakkaten güzel bir gün olacak gibi gözüküyor.
(yahu 30 kişi falan olsaydık bir havamız olurdu böyle biraz ezik olecez ama neyse ehehee)
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Arkadaşlar o gün gerçekten harika olacak.Sinemayı bilerek erkene aldık ki filmden sonra birlikte takılmak için zamanımız kalsın.İstanbulun altını üstüne getireceğiz.Denizi seyredip muhabbet edecez(denizi olmayanlara atfedilir
).Fazla çıldırırdsak karlar arasından kendimizi boğazın soğuk sularına bırak yüzeceğiz
.Maksat denizle iç içe olmak.Yaşasın deniz kıyısındaki şehirer,yaşasın plajlar.

[/u]