sitemizde roman yazarları var mı?

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Ahh Ahh 6 Senedir DM Lik Yaptığım İçin Oynamayı Özlemişim Umarım Beni Oynatacak Bir DM Bulurum Aman Siz Bırakmayın DM minizi Adam Birde Yazarmış :clap:
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Adam değil :)
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Sorry O Zaman Bu Arada Hayatım Boyunca 3 Kız Oyuncu Oynattım Ama İlk Defa Bir Kız DM Duyuyorum Kutlarım :clap: Aslında Bir Bakımdan Daha İyi Cıvıma Seviyesi Minimize Oluyor Bilindiği Üzere Erkek Erkeğe Oyunlarda Doğan Geyikler :evil:
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

:D bilmez miyim. Ama Lunaris gerçekten çok başarılı. Onun Dm olduğu oyunları oynarken gerçek hayat gözlerimin önünden silinir tasvir ettiği diyarda olurum. Kitabını da okuduktan sonra sitede yazacam yorumumu. :)
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Walla Warya Ã?yle Bir Anlattınki Ciddi Türkiyeye Gelince İlk İşim Almak Olucak. 8) Bu Arada Anlattığınız Üzere Ciddi Çok şanlısınız Umarım Dağılmaz Grubunuz :)
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Walla Warya Ã?yle Bir Anlattınki Ciddi Türkiyeye Gelince İlk İşim Almak Olucak. Bu Arada Anlattığınız Üzere Ciddi Çok şanlısınız Umarım Dağılmaz Grubunuz
Eğer tasvir seviyorsan tam senlik bir kitap.
Umarım dağılmaz. Diğer oyunculardan biri kitaptaki büyü sisteminin yaratıcısı, biri kitaptaki resimlerin çizeri.... hep böle :) Artık sen düşün gerisini. :)
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Sizin İçin Amateur Ruhu Kaybetmeme Derim Başka Bir şey Demem Arkadaşlar :clap: .FRP Dediğin Budur Zaten Ne Kadar Güzel Kitaba Bağlı Kalmadan Sende Yeni şeyler Ekleyip(Büyü Sistemi Gibi) Oyunu Eğlendireceksin Ne Kadar Güzel :clap:
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Sorma ya. Çok amatör kalıyorum yanlarında ama anlayış gösteriyorlar saolsunlar. :roll:
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Amatör Ruh Herzaman İyidir Kardeşim Sen Merak Etme Ben Yukarıda Yazdıklarımı İltifat Olarak Yazmıştım Umarım Beni Yanlış Anlamamışsındır :|
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

yanlış anlamadım. Amatörüm zaten kabul ediyorum :)
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

7-8 sene önce frp ile tanıştım.Kendi grubumuz vardı 5-6 kişilik sürekli oynardık boş vakitlerimizde.5-6 sene önce de hikaye yazmaya başladım.Bana ait olan yaklaşık 4-5 denemem var.İşin kötüsü ise artık yazmayı bıraktım..
şuan yeni başladığımız oyunumuzu oynuyoruz.3 ay önce evreni yarattım.şuan ise her geçen gün gelişen ve mükemmelleşen bir frp evrenimiz var.Ki bu evrende dnd de olan saçmalıkların çoğunu düzeltiyoruz.Her şey için yeni sistemler oturtuyorum.İşin güzel yanı ise,hiçkimseyi,hiçbirşeyi örnek olmadan sadece size ait olan birşeyler yapmanın keyfi aslı başka şeylerle kıyaslanamaz.
Bir resmi,başkasından aldığınız kırmızı boya ile boyayabilirsiniz,2 sene sonra ise o resmi unutabilirsiniz.Ama o resmi,yüreğinizdeki kan ile boyayabilmeyi başarırsanız eğer;ömrünüz boyunca,unutamazsınız..
Post Reply