Efsane Oyun Diablo
-
jinakuma
- Kullanıcı

bende diablodaki bir cok esya var hatta stone of jordan bile bir suru dustu . arik normal adam kessem item dusuyordu paladin ile diablo oynamamaya yemin ettim cunku benimde 6 sene mi caldi. 6 sene bir oyun oynanir mi kardesim oynadim iste. bir ara netten oynadim dunyam bir odaya donustu
I will show you the fear in a handful of dust
-
Drakhan
- Kullanıcı

Ben bişi daha duydum.Blizzard Diablo ekibini kovmuş onlarda london gate's diye bir oyun yapacaklarmış başka bir firmayla.Ya diablo 3 olmayacak yada london gate's oyunu diablo 3 niteliğinde olacakmış...
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
-
burock
- Kullanıcı

-
Drakhan
- Kullanıcı

-
dungeonmaster
- Kullanıcı

-
erethan
- Başbüyücü
Hellgate london FPS kıvamındada oynanabilen diablo gibin bir kes biç oyunu olmakta.Blizzardan kovulma kısmı ise o şekilde olmuyor,ayrılma şeklinde oluyor.Yoksa blizzard niye diabloyu yapan ekibi kovsun.Oyunun bir dünya trailer'ı var piyasada trailerlarda blizzarddan aşina olduğumuz o ne güzel animasyon tepkisini veriyoruz.Bir oyun içi görüntüleri mevzusuda var ayrıyetten.
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
-
fealin
- Kullanıcı

diablo 3 ün haberleri sürekli çıkar ama diablo 3 bir türlü çıkmaz en son duyduğum haber diablo 2 yi yapan ekibin başına birini arıyodu blizzard firması aha bu sefer kesin çıkarcaklar yoksa niye o ekibin başına birisini arasınlar niye diablo ismini kullansınlar dedik ama yine olmadı zaten blizzard wowdan dünyanın parasını kırarken diablo 3 uzun bir süre bekleyeceğe benziyor
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi