Oyuncular Balık Oynasa Nasıl Bir Senaryo Olurdu?!
-
Drakhan
- Kullanıcı

-
Murdoc
- Kullanıcı

Oy bende kopuyorum bu başlığa ya amma şeyler yazmışım öyle ben
Başka hikayelerde yazmak istiyorumda İlhami (Benim ilham meleğim) şu sıralar annesinin vefatı nedeniyle izinli o yüzden yazamıyorum.Yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
En kısa zamanda yeni hikayelerle dönmeyi planlıyorum...
En kısa zamanda yeni hikayelerle dönmeyi planlıyorum...
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
-
calida
- Kullanıcı

murdoc bekliyoruz, senden ii oluyo ztn su balik hikayeleri, hatta bak sana bi fikir vereyim affina siginarak, hani bi korku filmi vardi, yasanmis korku hikayeleri die saniirim , sende yasanmis balik hikayeleri yazabilirsin
mesela bir grup balik batik bi gemiye girerler ama oda nedir ? hepsi tek tek ortadan kaybolmakdadirlar, iclerinde bir hainmi vardir, yoksa onlari izleyen birilerimi ? (jaws in hayaleti mesela:P) nasil fikri super demi ? gerisini senden bekleriz artik
mesela bir grup balik batik bi gemiye girerler ama oda nedir ? hepsi tek tek ortadan kaybolmakdadirlar, iclerinde bir hainmi vardir, yoksa onlari izleyen birilerimi ? (jaws in hayaleti mesela:P) nasil fikri super demi ? gerisini senden bekleriz artik
-
Murdoc
- Kullanıcı

Harika bir fikir ya çok sağol calida
Bunun için hemen araştırmalara giriyorum.Ne kadar gerilim filmi varsa seyretmeye başlıyayım.Hatta bak ufkumu genişlettin bir kaç şey daha geldi aklıma; Balıkların Sessizliği, Balık Ã?iftliğinde Dehşet, Martılar(Kuşlar filminden esinlendim anlamışsınızdır zaten
) Chucky, Elm Gemisi ve daha niceleri...
Evet ben çalışacağım sektörü buldum balık filmleri yazacağım
şimdi bu forumdan gidiyorum ama dönüşüm muhteşem olacak :schemes:
Evet ben çalışacağım sektörü buldum balık filmleri yazacağım
şimdi bu forumdan gidiyorum ama dönüşüm muhteşem olacak :schemes:
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
-
Drakhan
- Kullanıcı