LONCAYA DAVET
Davet tabi. Davet ettik misafirdir dedik. Aman dedik. Canım dedik. Cicim dedik. Yine de yaranamadık. Dağıldı güzelim ortam. Yettim.
- Koacam kovamıyorum. Birinde boyum kadar kılıç. Kudurdumuda manyaq oluyo zaten. Diğeri vampir hiç bulaşmaya gelmez o yüzden ben en iyisi mi susuyim...

- Koacam kovamıyorum. Birinde boyum kadar kılıç. Kudurdumuda manyaq oluyo zaten. Diğeri vampir hiç bulaşmaya gelmez o yüzden ben en iyisi mi susuyim...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Barbarın supernatural hisleri buçukluğu ve dokunduğu keseyi algılar. Elindeki sürahiyi kafasında masa yerine buçukluğun kafasına şiddetle indirince çıkan tok fakat tiz parçalanma sesi ve etrafa saçılan kristal cam parçacıkları arasında barbar bir sürahi bira daha ısmarlar ve yerde yatan buçukuluğu ayaklarından balık gibi havaya kaldırıp keselerinin içindeki herşeyin yere dökülmesine neden olur. Kendi cüzdanını yerden alıp yerine geri koyan barbar, buçukluğu arta tarafa doğru bir yere sallar. Buçukluk uçarak 2 kişinin oturduğu bir masaya düşer... Corax devam eder:
"Evet ne diyorduk dostlar?" gülümseyerek biyiklarindaki bira köpüğünü siler...
"Evet ne diyorduk dostlar?" gülümseyerek biyiklarindaki bira köpüğünü siler...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
"Hey! Böyle şeyler için iznime ihtiyacın yok dostum... Nasıl istersen öyle davran... BUçukluğun gırtlağını kessen bile umurumda olmaz, ama bunu neden yapasınki değil mi? Hahahahaha!" diye gülmeye devam etti kırmızı saçlı sakallı deli gibi görünen barbar. Yeni gelen sürahiden de boğazından gelen korkunç bir böğürtü ile selamladı...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Drow bu sözler ile yüreğine su serpiştirlimiş bir şekilde barbarın yanına bir yere oturdu. Eline matarasını aldı. Mataradaki şaraptan bir yudum alarak neşe içerisinde birasını içen barbara baktı. Gülümsedi.
Aniden kapı açıldı. İçeri boğazından kanlar fışkıran insan bir hırsız, loncanın hırsızlarından biri giriverdi. Acıyan gözlerle barbara baktı. Sonra kanlarıyla birlikte yere yığılıp kaldı.
Kapını arkasında karanlık bir silüet belirdi. Bağırışları tüm odaya yayıldı. "Nerede o aptal barbar?" diye bağıran delirmiş cüce odaya girip, her yeri gözleriyle izledi...
Gözleri aniden içkisini içmekte olan barbara takıldı. Cüce baltasını elince alınca baltadan tanısyan ışık sinirden kudurmuş olan cücenin gözlerinde parladı...
Aniden kapı açıldı. İçeri boğazından kanlar fışkıran insan bir hırsız, loncanın hırsızlarından biri giriverdi. Acıyan gözlerle barbara baktı. Sonra kanlarıyla birlikte yere yığılıp kaldı.
Kapını arkasında karanlık bir silüet belirdi. Bağırışları tüm odaya yayıldı. "Nerede o aptal barbar?" diye bağıran delirmiş cüce odaya girip, her yeri gözleriyle izledi...
Gözleri aniden içkisini içmekte olan barbara takıldı. Cüce baltasını elince alınca baltadan tanısyan ışık sinirden kudurmuş olan cücenin gözlerinde parladı...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...