Avrupa Yakası 5. sezon

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Post Reply
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Avrupa Yakası 5. sezon

Post by catboy »

Hiç bu diziden bahsedildi mi bilmiyorum. Bahsi geçtiyse de yine geçsin beni kırmazsanız can dostlarım benim. Buraya dizinin yeni sezonu ve diziye katılan yeni karakterler (şahika özellikle) hakkında yorumda bulunursanız sevinirim. Tabi sevdiğiniz diğer karakterler de olabilir. Misal ben Burhan'ın kişiliğini çok seviyorum. (kişiliksiz de ondan :))
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

şuanda diziyi götüren tek kişi olarak "Burhan" kaldı. Cidden o adam olmasa o dizi izlenmez artık, zaten yapımcılarda bunun farkında bu yüzden o adamı bırakmak istemiyolar oda giderse dizinin biteceğini biliyorlar.

Ben yeni katılan oyunculardan pek ümitli değilim, hatta "şahika" karakterinin salak saçma bağırışlarını her duyuşumda kanal değiştiriyorum, o tip karakterler bence hiç bir diziye gitmiyor, çok yapmacık oluyor. Gerçi geçen sezonda "Gaffur" karakteri diziye katıldığı zaman da ilk başlarda beyenmemiştim hele "sacit" karakteri çok yapmacık durmuştu ama ilerleyen bölümlerde oturdular diziye. Hatta burhanın ilk diziye katıldığı bölümleri bir izleyin ve şimdiki hali ile arasında ki dağlar kadar farkı görün. Belki yeni gelenlerde zamanla daha iyi otururlar diziye.

Bu arada belirtmek isterim; Avrupa yakası televizyonda izlediğim terk Türk dizisi (zaten izlenmeye layık başka Türk dizisi yok), hakkaten güzel komik eğlenceli bir dizi 3 senedir izliyorum.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Benim özellikle son yayınlanan bölümü çok hoşuma gitti. şu "iyi bayramlar" bölümü. Tekrarı da ertesi gece yine verdiler hatta. Hani şu indirim kargaşası ile baya dalga geçmişler. şahika karakterini ilk bölümlerde sevmemiştim ama son bölüm neredeyse onun üzerine kuruluydu. Ama hala Gürgen Öz'ün oynadığı karakter Cesur da pek iş yok. Nazar olayı da baydı artık.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Cesur karakterinin şu şeftali olayı çok hoşuma gidiyor.Kırılması değil, önce çook severim diyor, sonra sevmem diyor, sonra seerim diyor.Tam bana göre

şaika'nın duruşu mükemmel, o yüzden seviyorum.

Burhan manyak

Ben Gaffur'u sevmiyordum :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Yeni bölümü izlediniz mi? şahika karakterine bayıldım bu bölümde resmen. "Kop Burhan Kop Burhan."
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ben münasip tarafındaki kalpleri çok sevdim, tabii patronu azarlaması çok mükemmeldi.

Gerçi yılan hikayesi de güzeldi :D Uyuyakalmasına bayıldım :D
Post Reply