kilitler kilitler kilitler.....
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Günümüze bir örnek daha söyleyebilirim; araba kapılarının kilitlerini açmak için pinpon topu kullanıyorlardı tabi son model arabalarda işe yararmı bilemem. Pinpon topuna küçücük bir delik açıp delik kısmı kilide doğru koyup sertçe bir anda vurmak. Oluşan basınçla kilit açılıyor sanrım. Tabi bunu televizyonda izlemiştim ne derece doğrudur deneyip görmek lazım 
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Vay canına, bugün acayip iyi hissediyorum kendimi.Annemin çantasının iki haneli şifresi var ve şifresini unutmuş.Ben bu şifreyi sanılanın aksine tam 4 saniyede çözdüm mükemmel bir zevk.Bundan sonra kilitlerle uğraşcam
Nasıl çözdüğüme gelince.Tekerlek biçiminde yan yana iki şifre.Elimi hızlı hızlı üzerlerinden geçirdim bir yandan da düğmeye basılı tutuyordum.Hemencecik açılıyor.Hızımı alamadım.Yarın 3-4 haneli şifreler alacağım
Nasıl çözdüğüme gelince.Tekerlek biçiminde yan yana iki şifre.Elimi hızlı hızlı üzerlerinden geçirdim bir yandan da düğmeye basılı tutuyordum.Hemencecik açılıyor.Hızımı alamadım.Yarın 3-4 haneli şifreler alacağım