kilitler kilitler kilitler.....

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Günümüze bir örnek daha söyleyebilirim; araba kapılarının kilitlerini açmak için pinpon topu kullanıyorlardı tabi son model arabalarda işe yararmı bilemem. Pinpon topuna küçücük bir delik açıp delik kısmı kilide doğru koyup sertçe bir anda vurmak. Oluşan basınçla kilit açılıyor sanrım. Tabi bunu televizyonda izlemiştim ne derece doğrudur deneyip görmek lazım :)
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Vay canına, bugün acayip iyi hissediyorum kendimi.Annemin çantasının iki haneli şifresi var ve şifresini unutmuş.Ben bu şifreyi sanılanın aksine tam 4 saniyede çözdüm mükemmel bir zevk.Bundan sonra kilitlerle uğraşcam

Nasıl çözdüğüme gelince.Tekerlek biçiminde yan yana iki şifre.Elimi hızlı hızlı üzerlerinden geçirdim bir yandan da düğmeye basılı tutuyordum.Hemencecik açılıyor.Hızımı alamadım.Yarın 3-4 haneli şifreler alacağım :D
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

mantıklı...

ama 3ten sonra çok sıkıntı çekeceğini düşünmen lazım. birinde 99 şansın varken diğerinde 999 şansın var ve herhangi bir hane doğru geldiğinde anlayamıyorsun ;)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Evet, hatta kilit açıldıktan sonra bile dönmeye devam ettiği için şifreyi bulamamıştık :D Ama işini gördüm :)
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

genelde öyle durumlarda tek haneyi sabit bırakıp diğerlerini denemek gerek...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Biliyorum zaten ben ilk başta öyle yapmayı düşünmüştüm, ancak bu da aynı mantığa dayanıyor.Eğer ki elini iki haneye de aynı vurmamayı becerirsen, hep ayrı haneler denk geliyor.Hem 999999 şans olsa ne olur, elimin hızını düşünmek lazım.Tek tek denemiyorum ki tarıyorum resmen :D
Post Reply