The DM of the Rings

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

The DM of the Rings

Post by Darkgnome »

Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Nasıl çalışıyor bu? Ben beceremedim çizgi romanı açmayı, gözümden kaçan bir şey var sanırım.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Bende de açılmıyor? :(
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Firefox'te resim yeri dahi yok, İnternet Explorer'da ise, boş bir resim kutusu var :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Valla bende babalar gibi açıldı. O zaman google'da (Yada yahoo'da, nerede isterseniz) "The DM OF THE RİNGS" yazın. Ordan ulaşın. İlginç yani açılamaması.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Bende açıldı. Komik bir şeye benziyor :)
Image
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Bende de açılmadı.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

E bu durumda bende açılması ilginç demekki :D
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Beyler şimdi açılıyor mu? Yine okumaya başladım gecenin köründe kahkahalarla gülmeye başladığım için uyarılmaz durumunda kaldım. Lord of the ring masa üstünde oynanırsa epik hikayesinden ne kadar uzakalaşıyor görün.

Her DM epik hikayeler yzar ama o hikayeleri epik oyuncular oynamazsa olacağı budur :D
Eskisi ka
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Ben de açıldı :)
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Bu tarzda bir de Darths & Droids var, yanlız D&D'i (Darth & Droids'in demek istiyorum :D ) yapan adamlar The Dm of the Rings'le aralarındaki farkın, TDmotR Dm'inin demir yumrukla oyuncuları yönetirken, D&D Dm'inin oyuncuların güçlerini kafalarına göre kullanmasına izin vermesi olduğunu söylüyorlar. TDmotR'un sıkı takipçisi değilim, iki bölüm okuyup bıraktım ama görünüşe göre ikisi de çok eğlenceli :D

Dipnot: Bende de açıldı! :D
Image
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bağlantısını da alabilir miyiz peki?
Eskisi ka
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Aman, ne üşengeçsiniz be, bir Google'a Darths and Droids yazamıyor musunuz? (şekil 1.A; Diyene bak çay demle tipi) :D

Ee... Durun bir bakayım adrese... http://www.darthsanddroids.net olması lazım, ya da beni kandırdılar. :D

Ya keşke 'Yok size bağlantı mağlantı, oturun, sıfır!' deseydim. Geçti artık, elden ne gelir!
Image
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Lem küçük yazmışın ama gözümden kaçmadı. Bi dahakine adres paylaşırsam kapa gözlerini görme! Paylaşmıyorum seninle.

Teşekkürler. :D
Eskisi ka
Post Reply