The DM of the Rings
The DM of the Rings
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Firefox'te resim yeri dahi yok, İnternet Explorer'da ise, boş bir resim kutusu var 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Valla bende babalar gibi açıldı. O zaman google'da (Yada yahoo'da, nerede isterseniz) "The DM OF THE RİNGS" yazın. Ordan ulaşın. İlginç yani açılamaması.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Beyler şimdi açılıyor mu? Yine okumaya başladım gecenin köründe kahkahalarla gülmeye başladığım için uyarılmaz durumunda kaldım. Lord of the ring masa üstünde oynanırsa epik hikayesinden ne kadar uzakalaşıyor görün.
Her DM epik hikayeler yzar ama o hikayeleri epik oyuncular oynamazsa olacağı budur
Her DM epik hikayeler yzar ama o hikayeleri epik oyuncular oynamazsa olacağı budur
Eskisi ka
Eskisi ka
Bu tarzda bir de Darths & Droids var, yanlız D&D'i (Darth & Droids'in demek istiyorum
) yapan adamlar The Dm of the Rings'le aralarındaki farkın, TDmotR Dm'inin demir yumrukla oyuncuları yönetirken, D&D Dm'inin oyuncuların güçlerini kafalarına göre kullanmasına izin vermesi olduğunu söylüyorlar. TDmotR'un sıkı takipçisi değilim, iki bölüm okuyup bıraktım ama görünüşe göre ikisi de çok eğlenceli 
Dipnot: Bende de açıldı!
Dipnot: Bende de açıldı!
Aman, ne üşengeçsiniz be, bir Google'a Darths and Droids yazamıyor musunuz? (şekil 1.A; Diyene bak çay demle tipi) 
Ee... Durun bir bakayım adrese... http://www.darthsanddroids.net olması lazım, ya da beni kandırdılar.
Ya keşke 'Yok size bağlantı mağlantı, oturun, sıfır!' deseydim. Geçti artık, elden ne gelir!
Ee... Durun bir bakayım adrese... http://www.darthsanddroids.net olması lazım, ya da beni kandırdılar.
Ya keşke 'Yok size bağlantı mağlantı, oturun, sıfır!' deseydim. Geçti artık, elden ne gelir!
Lem küçük yazmışın ama gözümden kaçmadı. Bi dahakine adres paylaşırsam kapa gözlerini görme! Paylaşmıyorum seninle.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Eskisi ka
Eskisi ka