Yumurcak TV
Trt Ã?ocuk
Cartoon Network
Bu üçünü izliyor bütün gün ve şu anda haft aiçi oynayan çizgi filmlerin hepsini ezbere bilior saatleriylen
Code: Select all
Kardeşim 4 yaşında :D
Kardeşim 4 yaşında :D

ObiWan.... yapsaydın kılıç dövüşünde usta yodaya rakip olurdun.
Anakin: Zaten öyle olduğumu sanıyordum.
bende aynısını düşünüyorum, Ocean's Thirteen filmindeki planlar, Joker'in (hem ilk film hem de dark knight) planları güzel ve insana vay anasını dedittiriyor ama Palpatine'nin ki... yani CIA, KGB falan bile akıl etmesi zor.Efla wrote:Gerçekten de yodanın dövüş sahneleri (İmparatorla kapışırkenki hariç tutlabilir) insanı dumur edebilecek. VAy anasını şuna bak dedirtebilecek sahneler. Aslında 3. filmdeki kapışma da öyle ama Kaçmak zorunda kalması imaratorun gerçekten ne kadar güçlü olduğunu gösterebiliyor. Yıllarca yoda ve mace win du dan bile kendi gücünü saklayabiliyor. VE sinema tarihinin en başarılı entrikalarından birini çeviriyor.
Biraz ters oldu dimi burda yodayı konuşacaktık
En büyük hizmeti bence yoda yetiştirdiği insanlarla vermiştir. Benim mavori karakterim Quigon Jin kendisinin öğrencisidir. Zaten star wars serisinin en bilindik karakteri (tamam darth vaderla kapışabilir) luke da onun öğrencisi.

Pardon ya ben yorumunu okmadımcatboy wrote:arkadaş yoda'dan değil palpatine'den bahsediyor ve palpatine, yoda'ya haddini bildirebilen tek star wars karakteri olarak tarihe geçmiştir
Ã?şendim.... :D pardon....
Unutanlar için Galen Marek'in Darth Vader'ı yenmesinin ardında Palpatine'nin karşısına çıkınca Palpatine'nin (oyununda öyle olmuyor fakat) kısa bir düellodan sonra pes edip kendisini öldürmesinin onun kaderi olduğunu ve ondan çok daha güçlü olduğunu kabul ediyor.