Efla, seni kesen paladin şu üstteki AlenthasLeassess olmasın! Baksana önüne geleni kesiyor adam.
WoW dışı ama benzer.
WoW'da 80 olmuş, sıkılmış başka bedava bir oyunu oynayan bir arkadaşın evindeyim. Merak ettim açta bir oyuna bakayım dedim. Oynarken bir arkadaşı zindanın tekine oyuna çağırdı ve benim de merakım sebebiyle gitti. İzledim çokta bir olay yok (Tank). Yaratığı seçiyorsun, kalkanla saldırıyorsun, 1-2 vuruyorsun, başkasına saldırınca nefretini kendi üstüne çekiyorsun. Basit bir şeymiş işte.
Arkadaşın telefonu çaldı ve bir süre uzaklaşması gerekti. Karakteri de bana verdi
- Onları takip et. Yaratığa dal. Sırasıyla becerilerini kullan.
Sorun değil tabii, aptal değilim herhalde. Yaratığı seç, şeçte, baktım ben yaratığı seçeyim derken yaratık hareket ediyor. Yakalayayım derken başkası musallat oluyor. Hadi ona dalayım derken büyücü feryat figan kaçıyor.
- Abi geeeel!
- ...
- Abi bu yaratıklara saldıramıyorum ben!
- Ne var olm.
Diye girdi içeri. Ben anlattım yaratıkları seçemediğimi, saldırmadığımı. Kendisi bana saldırılar arasında zaman gerektiğini, felan. Sonra yaratıkları seçti, saldırdı öldürdü. Büyücüleri kurtardı gitti. Bende biraz daha iyi oynamaya başladım. Ama zevk almıyorum. Gözler fıldır fıldır. Yaratıkları seçene kadar akla karayı seçiyorum. İkidebir kendi yandaşlarımı seçiyorum savaşta. Neyseki onlara saldırma diye bir olay yok, yoksa hepsi ölecek.
E adamlar kıllandı tabii Tank arkada durup savaş boyunca 1-2 hareket yapınca. Köprü gibi bir yerin üstünden geçiyoruz. Herkes laylay felan koşarak geçerken ben arabayı yeni kullanmayı öğrenmiş gibi sağ sol yapa yapa geçiyorum. Yani geçemiyorum düşüyorum. Diğerleri tabii biraz geç fark ediyorlar.
- Abi baksana bi. Abi düştüm ben.
- Nası yani nereye düştün.
- Düştüm abi köprü gibi bir yerden. Grubu bulmaya çalışıyorum.
- Harita var altta sağda. Oradan bak.
- Abi çok karışık. Bekliyorlar beni ama yolu bulamıyorum.
- Dur bir bakayım.
- Neyse abi umudu kestiler gidiyorlar....