CLiCKs wrote:Ben süper mutant:'dev' olmaya karar verdim. Bugün atmış oluurm karakterimi. Bende 2. seviyemi başlatayım yoksa 1. seviye mi katılayım devrimk?
2. seviye başla.
1. sayfaya bakarsan Billy Bob isimli bir dev var Cabal'ın arkadaşı. O karakter sen olacaksın, ismi beğenmediysen değiştirebiliriz.
devrimk wrote:Silahların etkili menzili 30 m. civarı olması lazım çok iyi bir koşucu da olsa kurşunu yer adam diye düşünüyorum, (Bizim turlarımız 6 saniyeden az sürüyor olmalı.) o yüzden menzile kafa yormaya gerek yok.
Neyse biraz da oyuna kafa yor Darkgnome geldin adamın karşısına sus pus oldun.
Oraya gitmeden önce dwaxer ile bir plan yapsak iyi olur diye sustum.
Sinirlenince çifteyi çeken adamla plan mı yapılır?
İsmi Billy Joe yapalım. Ve bir şey sorucam puan dağıtımından ve ırksal özellikleri vermeden başta kişisel özelliklerimiz 20 puan olarak mı dağıtılıyor ya da dire 5'in üstüne mi? (Buraya tam olarakta bulamadım.)
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Başlarken neleri seçebiliyoruz eşya, silah vb. Ya da kaç paramız var? Benim ağır silahları tek elle kullanabilme özelliğim var ama sanırım 2. seviyede daha alamam değil mi? Ayrıca süper mutantlar içinde 2. seviye feati yaratabilirmiyiz?
Albert Einstein
CLiCKs wrote:Başlarken neleri seçebiliyoruz eşya, silah vb. Ya da kaç paramız var? Benim ağır silahları tek elle kullanabilme özelliğim var ama sanırım 2. seviyede daha alamam değil mi? Ayrıca süper mutantlar içinde 2. seviye feati yaratabilirmiyiz?
Aklına gelen bir marifet varsa buraya yaz.
Sen karakteri at, ben yeteneğine göre silah-eşya ekliyorum sonra.
Sinir Krizi:Ã?atışma sırasında süper mutant karakter deliye döner.(+5 güç -5 şans) gibi. (şimdi oranlar nasıl yapılabilir bilmiyorum. Ama 100lük zar atıldığı için az da gelebilir bu.)
Ya da
Hissizlik: Süper mutant karakter +5 AC +5 DR kazanır. (Oranlar değişebilir. Ya da sisteme göre çok fazlaysa azaltılabilir vb.)
Albert Einstein
Zati bence gullar daha pasif karakterde marifetler alsa daha iyi olur.
Bennim aklımda bir modifikasyon var. Tüfek ve tabancaların namlularını uzatarak menzillerini artırma projesi. Tüfeklere takıldığında hantallaşıyor ama menzilleri çok artıyor. Tabancalara ise takıldığında tüfek haline geliyor.
Uyarlama: Parça ile namlu uzatma. +20 menzil, tüfekler hantallaşır, tabancalar ancak iki elle kullanılabilir. Dolaysıyla tüfeğe dönüşürler.
Bu uyarlamayı Dean'in çiftesine yapmak istiyorum. Daha sonra içine tombson şarjöründen takmak ve ucuna da susuturucu eklemek, bir dürbün geçirmek ve ayaklık takmak istyorum.
Sonunda alacağı hal: +60 hasar, 80 menzil, 10 kurşunluk hazne, +20 vurma ihtimali ve sessiz atış olacak.
Orada birde labaratuar takımı gördüm. +10/+20/+30 yazmışsın. Bu hangi marifete bu artıları veriyor. Eğer mekaniğe veriyorsa ondan satın alıp, sonrasında bu işlemleri yapmak istiyorum.
Dean ile konuşmadan gidersek yine dellenebilir. O sebeple konuşlamalı pplanı kurmalı öyle gitmeli. Ayrıca dwaxer'in o arada yapmak isteyeceği bir şey olabilir. Mesela benim var. Daha gitmeden çönce bazı alışveriler yapabiliyorsam ne ala.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka