Albert Mark 1:

Uzi, (Özel yapım)
Tek Atış, +10 saldırı, +40 hasar (+20 Keskin nişanda)
Seri atış 10 mermi, +70 hasar (Keskin nişan kullanılmaz)
Miğfer ve kamuflaj öalzemesi vermedim şimdi alabilirsin dükkandan. Telsizle diğerlerine komut vererek konuşmayı mı düşünüyorsun? Garip olur biraz bence, öyle bir durumda seni yardım etmiş (aid) sayarım asıl konuşan kişiye.Darkgnome wrote:şimdi elimdekiler, keskin nişana modifiyelenmiş uzi, nereden geldiğini bilmediim deri ceket, kamuflaj giysisi, tamir ve ilk yardım aletleri, 120 mermi, bir adet miğfer ve bazı kalan ıvırzıvırlar. Doğru değil mi?
Bu işte de çok sinirli davranmsak iyi olacak gibi. Teslimatı yapalım geçsin. BU telsiz olayı hakkındaki düşüncelerinizi hiç belirtmediniz.
Devrimk, telsizden konuşmanın bana bir eksisis olur mu? Bir sonraki seviyede konuşmaya da koymayı düşünüyorum bir miktar puanç artık mecburen kimyada geri düşeceğim :( Bütün yetenekelre birden dağıtmakta zolrluk çekiyorum :(
Bitki olayı da kabul olduysa eğer onu da arada bir oyuna katayı mı? şöyle bir sarmaşık gibi sarabilir mesela beni. Ne istesem uzanıp alır, koku tat felan alır. İncecik kolları sayesinde benim ulaşamadığım yada yapamadığım ince narin işleri filan yapar bana bu sayede +20 mekanik veiryor olur artık.
Ama şimdi şöyle olucak diye düşünüyorum. 200 hpm var hiç DR'm yok AC 17. Düşmanlarda epey bir attack olacağı için her halükarda hasar yiyeceğimi düşünüyorum. ben 100 atarsam adamlar 30 40 la bile vurabilir. Ki gördüğümde hasarlar 100+ lara bile ulaşmıştı. Böyle olursa 2 turda ölebilirim ama. En azından bir şey olmalı giyebileceğim vb. Doğru değil mi?devrimk wrote:200 hp'lik bir dev olduğun için şimdiye kadar zırha ihtiyacın olmadı. şu an alamazsın zırh düşmanlar kuvvetlendikçe ihtiyacın olursa alırsın.CLiCKs wrote:Devrimk zırh vermiyormuydun yahu. şimdi almak için bende mi pazarlık edicem
Bunu Clicks olarak düşünüyorsun, Billie Joe öyle düşünmüyor.CLiCKs wrote:Ama şimdi şöyle olucak diye düşünüyorum. 200 hpm var hiç DR'm yok AC 17. Düşmanlarda epey bir attack olacağı için her halükarda hasar yiyeceğimi düşünüyorum. ben 100 atarsam adamlar 30 40 la bile vurabilir. Ki gördüğümde hasarlar 100+ lara bile ulaşmıştı. Böyle olursa 2 turda ölebilirim ama. En azından bir şey olmalı giyebileceğim vb. Doğru değil mi?devrimk wrote:200 hp'lik bir dev olduğun için şimdiye kadar zırha ihtiyacın olmadı. şu an alamazsın zırh düşmanlar kuvvetlendikçe ihtiyacın olursa alırsın.CLiCKs wrote:Devrimk zırh vermiyormuydun yahu. şimdi almak için bende mi pazarlık edicem :-P