Yıkımdan Sonra (Fallout sohbet)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Darkgnome DCleri tutturabilip tüfeğini yaparsan şöyle bir şey olacak:

Albert Mark 1:
Image

Uzi, (Özel yapım)
Tek Atış, +10 saldırı, +40 hasar (+20 Keskin nişanda)
Seri atış 10 mermi, +70 hasar (Keskin nişan kullanılmaz)
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Hee, yok ya böyle iyi hiç kurcalamayalım Dean'in abilityleri.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ucubeler arasında bir tek yakışıklı ben kaldım; aramıza bir Death Claw eksik. :mrgreen:

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Benim kısa çiftenin markası da "Winchester"miş; elemanın soyadı gibi :mrgreen: Bende bu "Fallout" konseptinin resmi kitapları (ama siyah beyaz) var; hanginiz bana göndermişti tam hatırlayamadım şimdi (4 tane şüpheli var aklımda :-P )

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

devrimk wrote:Darkgnome DCleri tutturabilip tüfeğini yaparsan şöyle bir şey olacak:

Albert Mark 1:
Image

Uzi, (Özel yapım)
Tek Atış, +10 saldırı, +40 hasar (+20 Keskin nişanda)
Seri atış 10 mermi, +70 hasar (Keskin nişan kullanılmaz)
Hani diğer resimleri tanırtıma koyunca saygı duydumda bunu gördüm ya...

Abi süpersin ya :D :clap:
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

şimdi elimdekiler, keskin nişana modifiyelenmiş uzi, nereden geldiğini bilmediim deri ceket, kamuflaj giysisi, tamir ve ilk yardım aletleri, 120 mermi, bir adet miğfer ve bazı kalan ıvırzıvırlar. Doğru değil mi?

Bu işte de çok sinirli davranmsak iyi olacak gibi. Teslimatı yapalım geçsin. BU telsiz olayı hakkındaki düşüncelerinizi hiç belirtmediniz.

Devrimk, telsizden konuşmanın bana bir eksisis olur mu? Bir sonraki seviyede konuşmaya da koymayı düşünüyorum bir miktar puanç artık mecburen kimyada geri düşeceğim :( Bütün yetenekelre birden dağıtmakta zolrluk çekiyorum :(

Bitki olayı da kabul olduysa eğer onu da arada bir oyuna katayı mı? şöyle bir sarmaşık gibi sarabilir mesela beni. Ne istesem uzanıp alır, koku tat felan alır. İncecik kolları sayesinde benim ulaşamadığım yada yapamadığım ince narin işleri filan yapar bana bu sayede +20 mekanik veiryor olur artık.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Albert senin bilmen lazım telsiz var mı yok mu; dükkanda çalışmıyor musun? :-P

Biraz pazarlığımı aid etsene yahu; Darkgnome .

.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Devrimk zırh vermiyormuydun yahu. şimdi almak için bende mi pazarlık edicem :-P
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

CLiCKs wrote:Devrimk zırh vermiyormuydun yahu. şimdi almak için bende mi pazarlık edicem :-P
200 hp'lik bir dev olduğun için şimdiye kadar zırha ihtiyacın olmadı. şu an alamazsın zırh düşmanlar kuvvetlendikçe ihtiyacın olursa alırsın.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Darkgnome wrote:şimdi elimdekiler, keskin nişana modifiyelenmiş uzi, nereden geldiğini bilmediim deri ceket, kamuflaj giysisi, tamir ve ilk yardım aletleri, 120 mermi, bir adet miğfer ve bazı kalan ıvırzıvırlar. Doğru değil mi?

Bu işte de çok sinirli davranmsak iyi olacak gibi. Teslimatı yapalım geçsin. BU telsiz olayı hakkındaki düşüncelerinizi hiç belirtmediniz.

Devrimk, telsizden konuşmanın bana bir eksisis olur mu? Bir sonraki seviyede konuşmaya da koymayı düşünüyorum bir miktar puanç artık mecburen kimyada geri düşeceğim :( Bütün yetenekelre birden dağıtmakta zolrluk çekiyorum :(

Bitki olayı da kabul olduysa eğer onu da arada bir oyuna katayı mı? şöyle bir sarmaşık gibi sarabilir mesela beni. Ne istesem uzanıp alır, koku tat felan alır. İncecik kolları sayesinde benim ulaşamadığım yada yapamadığım ince narin işleri filan yapar bana bu sayede +20 mekanik veiryor olur artık.
Miğfer ve kamuflaj öalzemesi vermedim şimdi alabilirsin dükkandan. Telsizle diğerlerine komut vererek konuşmayı mı düşünüyorsun? Garip olur biraz bence, öyle bir durumda seni yardım etmiş (aid) sayarım asıl konuşan kişiye.

Bitki olayı mevcut, onun etkisinin kimyasal olmasını düşünüyorum, fotosentez yaparken saldığı çok düşük miktarda kimyasal karışımlar vucuduna yapışık olduğu için senin daha iyi yoğunlaşmanı sağlıyor. İleride başka yetenekler için de alacaksan böylesi daha uygun geldi ban. İlla hareket etsin diyorsan eder o ayrı bir konu.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

devrimk wrote:
CLiCKs wrote:Devrimk zırh vermiyormuydun yahu. şimdi almak için bende mi pazarlık edicem :-P
200 hp'lik bir dev olduğun için şimdiye kadar zırha ihtiyacın olmadı. şu an alamazsın zırh düşmanlar kuvvetlendikçe ihtiyacın olursa alırsın.
Ama şimdi şöyle olucak diye düşünüyorum. 200 hpm var hiç DR'm yok AC 17. Düşmanlarda epey bir attack olacağı için her halükarda hasar yiyeceğimi düşünüyorum. ben 100 atarsam adamlar 30 40 la bile vurabilir. Ki gördüğümde hasarlar 100+ lara bile ulaşmıştı. Böyle olursa 2 turda ölebilirim ama. En azından bir şey olmalı giyebileceğim vb. Doğru değil mi?
Albert Einstein
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Alış verişi yaptım karakter kağıdına ekliyorum aldıklarınızı.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

CLiCKs wrote:
devrimk wrote:
Ama şimdi şöyle olucak diye düşünüyorum. 200 hpm var hiç DR'm yok AC 17. Düşmanlarda epey bir attack olacağı için her halükarda hasar yiyeceğimi düşünüyorum. ben 100 atarsam adamlar 30 40 la bile vurabilir. Ki gördüğümde hasarlar 100+ lara bile ulaşmıştı. Böyle olursa 2 turda ölebilirim ama. En azından bir şey olmalı giyebileceğim vb. Doğru değil mi?
Bunu Clicks olarak düşünüyorsun, Billie Joe öyle düşünmüyor.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Peki o zaman :)
Albert Einstein
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Usta bak 200 hp vardı ama 14 kaldı. Görüyorsun zırh olmadan benim dev bile idare edemiyor. :)

Bir şey sorucam birde şimdi ben stimpak basıp kendime birde saldırabilirmiyim?
Albert Einstein
Post Reply