Alexandre Dumas wrote: Ben kızının öldüğünü sandığında onun cenazesini kılan Rahip Busoni. Ben senin eşine anne ve babanı öldürten Monte Kristo Kontu. Ben kızının sevgilisini haydutların elinden kurtaran Denizci Simbad. Ama senin bilmen gereken şu: "Ben nikahımdayken beni yalanlarla hapse atıp, yıllarca çürümeme sebep olduğun Edmond Dantes'im"
Ehem, aslında bu ben değilim ama olsam hiç fena olmazdı.
Adım Muhammed Alperen, soyadım Yaşar. 93 doğumluyum, hâli hazırda Aegron gibi ben de 16 yaşındayım, kendisi 17 diyip artizlik yapıyor ama hikayedir efem. 16 yaşındayız devlete göre.
Kütahya'da doğmuşum, öyle diyorlar. Sonra babam askere gitmiş, annem de babam gidince dershane öğretmenliğinden atılmış ve üniversiteye devam etmiş, ben anneannemlerde (BURSA) falan kalmışım babam askerden dönene kadar. Ardından onlar gelince 2-3 yaşlarında iken baba memleketim olan Kahramanmaraş ilinin Andırın ilçesinde yaşamaya başlamışım.
Akabinde 10 yaşına kadar bu böyle gitmiş. Sonra annem milli eğitime geçiş için sınavı kazanmış, Bursa ilinin Keles ilçesine tayini çıkmış. Babam memlekette kalmış, 1 yıl gibi bir süre orada eğitim görmüşüm. Okuduğum okul (ve aynı zamanda annemin öğretmen olduğu okul) İstanbul'dan tutun da Hakkari'ye kadar sokak çocuklarının vs. toplandığı bir okulmuş. Yatılı bir okul. Aynı zamanda köylerden taşımalı öğrenciler de var. Kısa zamanda sokak ağzına ve tipine alışmışım orada. Tinercilerle okuyunca babamın yokluğunu hiç hissetmemişim ben. Ã?ünkü biliyormuşum. Onların birçoğu annesini babasını hiç görmemiş. Ve onların hâlini öğrenmişim.
Neyse sonra annem eş durumundan tahinini tekrar Maraş'a almış. 5. sınıf yine öyle geçmiş ama 6. sınıfa gelince ben, babamın tahini Ã?anakkale'ye çıkmış, ama annemin eş durumundan tahin isteyebilmesi için bir dönem geçmesi gerekiyomuş. Ã?yle Maraş'ta 1 dönem daha babamsız geçirmişim. Annem yine yatılı okulda öğretmen olduğu için arada bir nöbetçi kalıyormuş ve ben evde tek başıma kendi kendime alemlere akıyormuşum, kapkaranlık bir tepenin başında korkmamayı öğrenmişim.
Sonra Ã?anakkale'ye gelmişim ve Aegron ile tanışmışım. Ama sonrasını zaten biliyonuz, hep buradaydım çünkü.
3,5 Edition'cuyum. Ama Aegron ile oynadığımız oyun o kadar Hack'n Slash idi ki, 4th Edition halt etmiş, belki de daha Rol ağırlıklı bir oyun oynatsaydım, Aegron'u kazanamayacaktı FRP dünyası
Oyun konusuna gelince, Ubisoft ve Activison firmalarının hayranıyım, bu yüzden Oyun Mühendisi olmayı bile düşünüyom.
Bir de çok ineğimdir

I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury